Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Wolter een offerte
>
of
Stuur Wolter een bericht
>


Wolter

Wolter Spaink

Locatie: Buren
|
Actief sinds: 05-04-2016
|
Profiel bekeken: 187 keer
|
KvK-nummer: 30134320. informatie
|
“Conflicten tussen mensen, teams en organisaties zijn een kans. Als je ze niet laat escaleren.”

Conflicten kunnen je helpen je doel te bereiken.
Je hebt een doel. Als mens, als team, als organisatie. Grote kans dat je dat doel in deze complexe tijd alleen kan bereiken door samen te werken. Met andere mensen, teams en organisaties met hun eigen doel. Hoe ambitieuzer het doel, hoe groter de kans op conflicten. Conflicten tussen machten, generaties en belangen. Wanneer goed gehanteerd zijn deze conflicten een kans voor vernieuwing en voor creativiteit. Een kans om te groeien en de doelen te bereiken. Dat is als je ze niet laat escaleren natuurlijk. En daar ga ik je bij helpen. Wacht dus niet te lang.

Mijn doel als conflict coach.
“Ik zet mijn ervaring als ondernemer, directeur, onderhandelaar en bruggenbouwer in om mensen die in een uitdagende tijd hun dromen najagen te ondersteunen bij conflicten. Hun positie is vaak eenzaam en kan de creativiteit, het kritisch vermogen en een open houding beperken. Ik geloof dat mijn 40 jaar ervaring dan een goede vriend kan zijn. Een kans om te groeien en ambities waar te maken, binnen de tijd en mogelijkheden die er zijn en met
duurzaam resultaat.”

De praktijk
Scherp maken wat je wilt en waarom, ontdekken waar kansen en valkuilen zitten, je plan vormgeven en deze afstemmen met anderen om het draagvlak te vergroten.

De strategie
Een plan vormgeven dat niet alleen visionair, maar ook realistisch is. Dat gebaseerd is op mogelijkheden en draagvlak heeft. Een plan dat je stapsgewijs helpt om je doel te realiseren.

Mijn rol
Op basis van mijn visie en ervaring help ik je blinde vlekken in te vullen en ondersteun ik je op de achtergrond. Zo brengen we samen je droom tot werkelijkheid.

Vraag Wolter direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: