Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Wim een offerte
of
Stuur Wim een bericht


Wim

Wim van Vliet

Zeer ervaren Excel-specialist en/of Boekhouder/Controller

Locatie: Weiteveen
|
Actief sinds: 12-11-2015
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 681 keer
|
KvK-nummer: 02094914 informatie
|
Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben van huis uit een zeer ervaren administrateur/boekhouder met een vergevorderde kennis en interesse van/in Excel waarmee ik reeds vele opdracht- en werkgevers van praktische raad en daad én oplossingen heb voorzien.

De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan richten op mijn passie: Excel !


Het is mijn kracht en uitdaging dat ik in Excel kan maken wat de opdrachtgever wenst.

Mijn sterke kanten zijn namelijk: op de HAVO al uitmuntend in wiskunde (net geen 10 op mijn eindlijst), altijd al een passie gehad voor alles wat met cijfers en getallen te maken had, een grote accuratesse (boekhouder eigen) en nog steeds erg leergierig, vol doorzettingsvermogen, positief/optimistisch en resultaatgericht ingesteld.

Ik pretendeer niet alles te weten van Excel en VBA. Wel weet ik er zoveel van (steek ook zeer regelmatig nog steeds wat op) waardoor ik tot nu toe voor elke opdrachtgever een passende oplossing heb!

Ik heb menig rapportagemodel opgemaakt, kostenverdelingen geautomatiseerd (inclusief journaalposten), begrotingen samengesteld, samengevoegd en vanuit Excel geïmporteerd naar het boekhoudpakket, een compleet Risk-programma gemaakt, handmatig terugkerend werk geautomatiseerd enz.

Daarnaast ook zeer ruime ervaring en kennis opgedaan met alle facetten van de boekhouding en administratie. Ik doorzie daardoor snel valkuilen maar ook de mogelijkheden!

o.a. als interimmer gewerkt bij een verzekeringsmaatschappij, accountantskantoor, laboratorium, liftenfabriek, apotheekhoudende huisarts, productiebedrijf van voedingsmiddelen en een kinderopvangorganisatie.

Vraag Wim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Van Vliet Productions

Adresgegevens

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer