Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Wiebe

Wiebe

Website & Mobile App Ontwikkeling

Locatie: Huizen
|
Actief sinds: 15-01-2013
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 2742 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Wij zijn een ICT bedrijf uit Huizen/Utrecht met een eigen team van ontwikkelaars, testers, en grafische en functionele designers(ongeveer 15 man) . Ons team bestaat uit medewerkers in Nederland en India.

Er wordt geen gebruik gemaakt van off-shoring dienstverlening, maar wij hebben een locatie in India waar eigen teams in dienst zijn. Interessante arbeidsvoorwaarden en strenge selectieprocedures hebben ertoe geleid, dat kwalitatief uitstekende ontwikkelaars graag voor ons werken, dat het verloop extreem laag is en dat onze projecten volledig volgens Europese standaarden en verwachtingen worden gerealiseerd.

Onze projecten worden ook altijd uitgevoerd met een mix van medewerkers uit Nederland en India.

Wij realiseren en beheren online oplossingen; wij bouwen websites, ontwerpen platformen, integreren web services in bestaande of nieuwe applicaties en sinds enige tijd zijn wij aanzienlijk aan het doorgroeien op het gebied van mobiele applicaties.

Daarnaast zijn we Gold Partner van Oracle en voor hun Service Cloud Software(CRM) doen wij consultancy, implementaties en ontwikkelwerk (koppelingen/addins) voor bedrijven in heel Europa.

Een greep uit onze klanten: Rijkswaterstaat, Belgacom, Illy Cafe, Clivet, Danish Radio, BMW, Independer, KLM, ING, ABN AMRO, Oracle, Stichting thuiszorg, Volvo, Ebay, Ineen(lvg)

Voordelen voor ons en u als klant:
- snellere doorlooptijden
- goedkoper voor (maatwerk) oplossingen
- zelfde kwaliteit

Het uurtarief ligt bij ons op gemiddeld 35 euro omdat we grotendeels door ons team in India laten ontwikkelen(senior ontwikkelaars werken mee in Nederland). Het projectmanagement, design, documentatie en het testen wordt wel in Nederland uitgevoerd om de kwaliteit en doorlooptijd te waarborgen.

Daarnaast kunnen we als bedrijf borgen, mocht een ontwikkelaar vertrekken of ziek zijn, we deze snel kunnen vervangen en er geen vertraging voor de klant is.

Ook een combinatie ontwikkelaar op locatie en/of verder ontwikkelen in India is prima bespreekbaar.


Specialisaties: .NET, c#, php, java, Xcode, PhoneGap, html5, jQuery, Wordpress, Xamarin, Bootstrap.


Ik hoop dat bovenstaande een indicatie is van wat we doen, gedaan hebben en vertrouwen geeft in wat we kunnen.


Wij gaan graag in gesprek om gezamenlijk een passende oplossing te bepalen.

Vraag Wiebe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden