Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Tracy een offerte
of
Stuur Tracy een bericht


Tracy

Tracy Payne

Tekst- & Vertaalbureau NL/EN

|
Locatie: Sint Nicolaasga
|
Actief sinds: 25-01-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 672 keer
|
KvK-nummer: 55190138 informatie
|
Ik ben Engelse van oorsprong en heb mijn eigen tekst & vertaalbureau wat o.a. gespecialiseerd is in film, tv & marketing. Je kunt bij mij terecht voor het vertalen van echt alles, Nederlands - Engels. Al jaren werk ik als freelance vertaler en tekstschrijver. Tot nu toe heb ik dit gedaan voor verschillende filmproductie bedrijven aangaande vertalingen van filmscripts (Final Draft), synopsis, brochures, treatments, loglines, flyers en alle bijbehorende 'legal' documentatie.
Wat ook mogelijk is, is advies geven en toezicht houden bij de ontwikkeling en vormgeving van brochures en flyers voor de internationale markt.

De filmindustrie is een gespecialiseerd gebied als het gaat om vertalen. Je moet dieper graven en het vraagt meer dan een platte 'letterlijke' vertaling. Het is van belang om een bepaald gevoel over te kunnen brengen en een sfeer te creëren, opdat het materiaal zo goed mogelijk over eventuele taalbarrières reist. Dit is waar mijn gevarieerde ervaring op het gebied van internationale film en televisie zichtbaar wordt - wat toepasbaar is op elk gebied - en dat is waar mijn kracht ligt. Ik schrijf en vertaal vanuit het hart en ben gepassioneerd over mijn werk.

Mijn achtergrond is zeer gevarieerd (juridisch - 12 jaar voor advocaten in Londen, filmsales & marketing - 5 jaar voor filmproducenten in Londen en Madrid, creatief schrijven/vertalen - 5 jaar freelance voor verschillende film-, tv- & mediabedrijven in Nederland).

Mijn kernwaarden zijn: zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, snelheid, accuraat, creativiteit en flexibiliteit.

Ik heb een aantal Nederlandse filmproducenten als vaste klanten, maar ik wil graag mijn horizon verbreden.

Geen opdracht is te klein noch te groot... neem gerust contact met me op!

Vraag Tracy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Shakti Creations