Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Thomas een offerte
of
Stuur Thomas een bericht


Thomas

Thomas

Websites en media met de beste prijs/kwaliteit verhouding

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 07-07-2014
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 1553 keer
|
KvK-nummer: 20149188 informatie
|
Professioneel werk voor een degelijke prijs. Onze grootste kracht is dat ik voor een zeer laag tarief zeer degelijke kwaliteit lever. Ik ben er dan ook van overtuigd dat u nergens zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding krijgt!

Daarnaast ben ik geen enkele freelancer maar werk ik samen met een team gedreven programmeurs, designers en marketing mensen. Op deze manier kunnen wij nauw samenwerken aan al onze projecten om zo onze klanten met alle aspecten van projecten te kunnen helpen.

Mocht u voor mij kiezen dan ga ik eerst al uw wensen verzamelen en aan de hand daarvan een plan van aanpak maken. Het project houd ik netjes bij op Trello en in ons CRM systeem zodat er zo min mogelijk fout kan gaan en u precies krijgt wat u wilt.

Voordat ik aan een project begin vraag ik een aanbetaling van 40%. Nadat ik uw eventuele feedback verwerkt heb en u tevreden bent met het project betaald u de resterende 60%.

Vraag Thomas direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Essenburg Multimedia

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer