Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Theis-Jan een offerte
of
Stuur Theis-Jan een bericht


Theis-Jan

Theis-Jan Goudswaard

Haal meer rendement uit uw reclame en marketing budget!

|
Locatie: Zutphen
|
Actief sinds: 07-10-2015
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 1103 keer
|
KvK-nummer: 04082015 informatie
|
Wij helpen organisaties zichzelf te laten zien!

Wij zetten vol passie en energie in voor innovatieve en duurzame organisaties. Omdat wij onze kennis van marketing, branding en reclame graag delen met mensen die de wereld mooier maken!”

Werk aan de wereld.
Wij worden wel gezien als reclamebureau. Maar zo gewoon zijn we niet. Brandom werkt graag voor mensen en organisaties die de wereld vooruit willen helpen. Mensen met net zo’n passie voor mooi werk als wij. En net zo’n warme visie op een duurzame samenleving.

Want waar je hart ligt, kun je het best over vertellen. Dat is nou eenmaal de kern van marketing en communicatie: het unieke verhaal over jouw product of dienst delen. In woord en beeld. Verrassend en overtuigend. Recht in hart en hoofd.

Zo brengen we mensen in beweging, ontstaat aandacht en interactie. Kortom, zo bouwen we samen aan duurzame relaties met de mensen die jij wilt bereiken. Of dat nu een directie, inkopers, zakenpartners of consumenten zijn.

Reclame is altijd ongevraagd. Laten we jouw verhaal daarom vooral relevant en leuk maken. Daar worden jouw klanten blij van en jij en wij ook. ;)

Vraag Theis-Jan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Website

www.brandom.nl