Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Steven een offerte
of
Stuur Steven een bericht


Steven

Steven van Eck

Creatief nabewerker en fotograaf

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 21-09-2015
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 1619 keer
|
KvK-nummer: 50596748 informatie
Afgestudeerd aan kunstacademie St. Joost in Breda ben ik opgeleid als fotograaf. Naast mijn passie en vak in de fotografie heb ik mij ook installaties eigen gemaakt door werkzaam te zijn met houtverbindingen en lassen. Al met al ben ik een doener en werk het liefste creatief met mijn handen en samen met mensen om mooie resultaten neer te zetten.

Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd werk ik sinds 2012 tot heden in de productfotografie voor verschillende webshops. Met dit studiowerk heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk. Naast fotografie ben ik technisch ook zeer vaardig in digitale nabewerking en beeldmanipulatie.

Mijn fotografisch- en creatieve interesses liggen in de mens, product, design en architectuur. Rondom deze gebieden weten mensen mij te vinden voor bruiloften, portretten, commerciële projecten, jaarverslagen, interieur- en architectuur opdrachten.

Vraag Steven direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: