Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Sabine een offerte
of
Stuur Sabine een bericht


Sabine

Sabine Arts

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 04-10-2015
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 748 keer
Bedankt voor uw interesse!
Ik ben een creatieve, enthousiaste Designer / Styliste, gespecialiseerd in baby- en kinderkleding en lifestyleproducten. Ik heb ruim 20 jaar ervaring opgedaan als Designer / Styliste bij verschillende commerciële baby- en kinderkledinglabels. Ik heb voor diverse labels collectie’ s ontwerpen, van het maken van moodboards, het ontwerpen en uitwerken van technische tekeningen, het ontwerpen van prints, artwork, modellen tot het uiteindelijke product in de winkel!
Ook heb ik een lijn van baby lifestyleproducten als babydekens, knuffels en muziekdoosjes, ontwikkeld, waar ik ook de patronen voor heb ontwikkeld.
Ik heb een opleiding gedaan aan de Kunstacademie Modevormgeving. Naast mijn werk als freelance styliste ben ik ook freelance docent Modestyling!
Ik ben allround in mijn vakgebied en kan u helpen bij het opzetten van een label, styling advies, het ontwerpen van artwork, prints, het maken en uitwerken van ontwerpen van technische werktekeningen en patronen!

Ik ben benieuwd naar uw reactie en opdracht.

Vriendelijke groeten,

Sabine

Vraag Sabine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Eddy Bram Natascha Erwin Ruben Lyan Teresa Bas Wolter Marcel Marco Ara Wim Hans Mariëlle