Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Pieter een offerte
of
Stuur Pieter een bericht


Pieter

Pieter de Hullu

Specialisten in complexe web oplossingen en e-commerce

|
Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 06-02-2016
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 773 keer
|
KvK-nummer: 52064824 informatie
|
Wij zijn een ervaren en gedreven full-service internetbureau en zijn gevestigd in Den Haag. Onze expertise is het maken van hele mooie en vooral technisch goed werkende websites in o.a. Magento, Drupal en WordPress. Hierin maken we hele grote en complexe websites maar ook kleinere en budgetvriendelijke websites. Daarnaast richten we ons op internetmarketing met een gespecialiseerde rapportage tool voor SEO/SEM en voeren we campagnes uit voor onze klanten SEA of schrijven we pakkende teksten (Copywriting).

Onze klanten zijn o.a. De Gemeente Den Haag, de landelijke Kamer van Koophandel, Staedion, ARS Traffic en nog vele andere kleine en grote klanten. We werken met even veel passie en inzet voor zowel grote als kleine klanten.

De tevredenheid van onze klant staat voorop; wij hebben nog nooit een project niet afgerond binnen de tijd en het budget dat er voor stond. Wij zijn daarom ook altijd open en eerlijk over wat we precies gaan doen en wat het kost. Daarbij werken we gestructureerd en wordt continu contact met u als klant onderhouden over de voortgang.

Vraag Pieter direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: