Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Paul een offerte
of
Stuur Paul een bericht


Paul

Paul Poels

Zelfstandig database/software engeneer

|
Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 21-01-2015
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 1256 keer
|
KvK-nummer: 32120450 informatie
|
Je hoort vaak dat automatiseringsprojecten mislukken, of dat het resultaat toch niet helemaal voldoet aan de wensen. Dat klopt ook en dat komt dan meestal doordat er vooraf geen goede analyse gemaakt is van het probleem en doordat dit soort projecten vaak te grootschalig worden opgezet. Door mijn ervaring (20+ jaar) met vele automatiseringsprojecten heb ik geleerd om goede analyses te maken en grote projecten op te delen in kleine deelprojecten. Waarna ik deze om kan zetten naar applicaties die voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Ik heb ervaring met zowel grote als kleine projecten en ontwikkel in diverse programmeertalen/databasesystemen.

Mijn capaciteiten komen vooral tot zijn recht op plaatsen waar sprake is van complexe problemen. Ik ben volledig zelfstandig in staat om een probleem te analyseren, uit te werken en om te zetten in een programma dat volledig overeenkomt met de eisen van de gebruikers. Maar ik ben ook zeker een team speler. Ik kan mensen motiveren, aansturen en over een moeilijk punt heen helpen. Ik ben service gericht en ga ervan uit dat de gebruiker bepaald hoe software eruit moet zien. Daarin ga ik zover als technisch en economisch haalbaar is. Ik ben meer pragmatisch dan theoretisch ingesteld en beschik over veel creativiteit en een groot analytisch vermogen.

Programmeertalen: COS, CSP, Delphi, vb.net, PHP, VBA, Javascript
Databasesystemen: SQL server, MySQL, Caché, Access
Overigen: MS Office (automatisering), UML, Ensemble, OCR

Vraag Paul direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

ComRel-Advies

Adresgegevens

Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort