Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Olga een offerte
of
Stuur Olga een bericht


Olga

Olga

Schrijver/redacteur/vertaler DE/EN

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 30-07-2013
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 3247 keer
|
Kernwoorden: accuraat, snel, betrouwbaar, vriendelijk, samenwerker, bedrijfskundige

Graag help ik u met het opstellen van een tekst of het redigeren ervan zodat de tekst geen taal- of spelfouten meer bevat. Ook kan ik voor u een Nederlandse tekst vertalen in het Duits of Engels (of andersom). Door mijn achtergrond als bedrijfskundige kan ik tevens helpen met het schrijven van ondernemingsplannen, inclusief het financiële plan en de marktanalyse.

Ik vind het belangrijk om samen met u, de opdrachtgever, te werken aan de tekst. Het is en blijft immers uw tekst!

Een kort CV:
In de zomer van 2013 ben ik aan de slag gegaan als zelfstandige tekstschrijver, redacteur en vertaler. Ik ben sinds mijn jeugd geïnteresseerd in taal; ik schreef van jongs af al vele verhaaltjes en gedichten. Voor het VWO-examen Nederlands haalde ik zelfs een 9 voor mijn opstel.

Hoewel een studie Nederlands wellicht meer voor de hand lag, koos ik voor de studie Bedrijfskunde van de Financiële Sector (master, VU) waarin economie, ICT en communicatie samenkomen. Tijdens mijn studie heb ik aan het Goethe Institut in Amsterdam het Zertifikat Deutsch für den Beruf gehaald en heb ik een half jaar in Graz (Oostenrijk) gestudeerd om mijn Duits (verder) te verbeteren. Inmiddels ben ik gestart met de HBO-opleiding Vertaler Duits.

Mijn achtergrond ligt dus in de bedrijfskunde. Ik heb na mijn studie gewerkt bij de Nederlandsche Bank (DNB) als beleidsmedewerker en bij de Hogeschool van Amsterdam als senior controller/ beleidsmedewerker Planning & Control. 

Daarnaast heb ik veel internationale ervaring opgedaan door actief te participeren in overleggen van het IMF, de OESO, Eurostat en de ECB (voertaal: Engels) en kon ik zodoende meewerken aan diverse internationale handboeken als medeauteur en mederedacteur.

Vraag Olga direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Fatih Timo Timo Sophy Lyan Femke Francesca Bas Eva Gerda Pieter Anouk Jesse Alice Gerwin