Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Nico een offerte
>
of
Stuur Nico een bericht
>


Nico

Nico Sterk

Locatie: Nieuwland
|
Actief sinds: 08-03-2016
|
Uurtarief: € 95
|
Profiel bekeken: 184 keer
|
Als voormalig relatiebeheerder / accountmanager voor bedrijven heb ik uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op zowel financieel gebied als met het begeleiden en adviseren van ondernemingen. Vanuit deze achtergrond is het mijn passie om ondernemers te helpen hun ambities waar te maken.

Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies is een breed begrip. Sparren over het voor u verstandigste besluit. En dat kan gaan over de toekomst van het bedrijf, de visie en strategie, uitbreiding, investeringen, continuiteitsperspectief, een aanpassing in het verdienmodel of vragen over de organisatie an sich.
U wordt uitgedaagd met vraagstukken over onder meer investeringen, marktontwikkelingen, concurrentie, inrichting en besturing van de organisatie, kosten en opbrengsten. Wellicht speelt ook bedrijfsopvolging een rol. Het zijn allemaal zaken waar ik u graag bij help.

Financiering
U hebt een financiering nodig en zoekt de vorm die het beste past bij uw zakelijke en/of persoonlijke behoeften en wensen. Of u vraagt zich af of de bestaande financieringsconstructie nog wel passend is in de visie en strategie en bij de huidige bedrijfsactiviteiten. Welke gevolgen heeft het op andere aspecten, zoals het werkkapitaal. Door onze ruime ervaring in de bancaire sector weet ik bij dergelijke vraagstukken waar u tegen aan kunt lopen. En hoe u dit kunt voorkomen en daar passende maatregelen tegen kunt nemen. Maar ook de manier waarop de financiering tot stand komt. Wij adviseren en werken de financieringsaanvraag met u uit. En we begeleiden de aanvraag bij de verschillende mogelijke financiers. Maar ook bij het offertetraject helpen we ondernemers. Welke aanbieding past het best bij de wensen van de ondernemer?

Bedrijfsbegeleiding
U wilt periodieke monitoring en afstemming of uw bedrijfsvoering en financiële doelstellingen volgens plan verlopen en voor de toekomst ook nog steeds realistisch zijn. En als bijsturing nodig is, welke maatregelen zijn dan nodig en wat zijn daarvan dan de gevolgen voor mijn onderneming als geheel. Wij noemen dat een gesprek met de ‘benen op tafel’. Een overleg waarbij we de gang van zaken bespreken en bepalen of en welke bijsturing er vereist is. Alle vragen, problemen en dilemma’s kunnen op tafel. Het inrichten van periodieke monitoring geeft rust en structuur en zorgt voor tijdig inzicht en een meer continue bijsturing.

Vraag Nico direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Charlotte Thomas Pieter Corine Marjolein Eddy Michiel Anne Marie Tjera Cees Kamil Joris Wolter Henny Ruud