Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Natascha een offerte
of
Stuur Natascha een bericht


Natascha

Natascha

Full-service internetbureau

|
Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 27-09-2013
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 3550 keer
|
KvK-nummer: 57.40.03.77 informatie
|
Ooit begonnen als studieproject. Inmiddels uitgegroeid tot een full-service webbureau, gerund door drie frisse winden: een webdesigner, webontwikkelaar en (SEO) copywriter. Ieder met zijn en haar eigen specialiteit en inbreng. Ons eigen ding doen, maar vooruit blijven denken. Zo inspireren en ondersteunen wij elkaar om dingen naar een volgend level te tillen. Willen weten wat mensen en bedrijven bezighoudt en daar op een positieve manier aan bij willen dragen. Door ondernemingen samen succesvoller te maken op het web. Dat is wat ons in werken gelukkig maakt.

Wij bedienen het hele spectrum van advies en ontwerp t/m de technische bouw en de hosting. Ook werken wij samen als online marketeers. Zo hebben wij al meer dan 170 kleine en grote tevreden klanten uit diverse branches. Onze producten beschouwen wij als modern, strak en overzichtelijk.

Onze werkwijze kenmerkt zich door flexibel te zijn in tijd en communicatie. Daarom werken wij soms extra hard in de avonduurtjes en kan je ons ook bereiken in de weekenden. Onze manier van samenwerken kenmerkt zich door duidelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen. Wij willen op een open manier communiceren met korte feedbacklussen. Het allerbelangrijkste voor ons is om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Daar draait het uiteindelijk om.

Vraag Natascha direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Webtelligo

Adresgegevens

Computerweg 11
3542DP Utrecht