Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Monique een offerte
>
of
Stuur Monique een bericht
>


Monique

Monique Brouwer

Taaltalent - voor tekst met inhoud!

|
Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 27-03-2015
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 2265 keer
|
KvK-nummer: 64205169 informatie
|
Als ik mezelf in al mijn veelzijdigheid onder één noemer moet vangen, dan noem ik mezelf vooral een taaltalent. Het helder maken van de (kern van de) boodschap, in welke vorm van communicatie dan ook, zie ik als de ultieme uitdaging. Als tekstschrijver, redacteur of corrector zet ik graag al mijn 'kernzinnige’ talent in om die uitdaging aan te gaan - met hart en ziel!

Ik schrijf wekelijks vele (vooral online) teksten. Ik schreef onder meer de websiteteksten voor Theeman, Leaseje Kinderschoenen en Narisa Administratie. Daarnaast werk ik onder andere voor Foodie (onder andere bekend Paleo.nl) en Gezonde Passie. Bovendien ben ik als editor werkzaam bij scriptienakijkservice SCRiBBR (waar ik niet alleen 'gewone' scripties corrigeer, maar als 'editor plus' ook het kwalitatief hoogwaardige werk van studenten van de veeleisende Haagse Hogeschool). Ik ben kortom van vele markten thuis en sta, onder meer vanwege mijn universitaire scholing, garant voor kwalitatief goede teksten (zie ook mijn referenties).

Om welke taalklus het ook gaat, aarzel niet als je er zelf niet uitkomt, maar neem contact met me op! Schrijven, herschrijven, corrigeren of transcriberen: ik neem het je met plezier en op een professionele manier uit handen. Ook voor vertalingen Engels-Nederlands kun je bij me terecht. We hebben allemaal onze talenten en ik zet de mijne graag in om jou te helpen. Zodat jij kunt doen waar jíj goed in bent!

Vraag Monique direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

KernZinnig Tekst