Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Milena een offerte
>
of
Stuur Milena een bericht
>


Milena

Milena

Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 02-12-2015
|
Profiel bekeken: 293 keer
Beste potentiële opdrachtgever,

Ik ben Milena, 27 jaar en kom uit Arnhem.

Mijn achtergrond ligt op het gebied van voeding. Dat is een onderwerp dat mij al heel lang enorm interesseert. Van 2010 tot 2014 heb ik voeding en diëtetiek gestudeerd. Van juli 2015 tot juli 2016 heb ik bij een sportschool gewerkt om voedingsadvies te geven. Niet alleen dit, maar al mijn schrijfervaring ligt op het gebied van voeding. Ik schrijf al jaren artikelen voor de scheurkalender van het tijdschrift Psychologie, over de relatie tussen voeding en psyche. Ook schrijf ik wekelijks 2 tot 5 voedingsblogs voor Jasper Alblas. Daarnaast volg ik een Engelstalige masterstudie in Wageningen, Nutrition and Health. Daar leer ik niet alleen nog meer over voeding, maar ook over academisch schrijven. Momenteel heb ik een pauze in deze masterstudie, voor nog onbepaalde tijd. Ik heb zodoende momenteel veel tijd over om opdrachten van Hoofdkraan aan te nemen, daardoor kan ik opdrachten snel afronden.
Ik hou ook een voedingsblog bij via WordPress (eetnjoy).

Naast een uitgebreide voedingskennis en schrijfervaring, heb ik administratieve ervaring opgedaan bij het Rijnijssel te Arnhem. Daarnaast ben ik goed in taal en beheers ik Nederlands en Engels zeer goed in taal en geschrift. Ik heb ervaring met interviews transcriberen dankzij een bijbaan van een tijd geleden en dankzij mijn voormalige studie Voeding en Diëtetiek.

Vriendelijke groet, Milena

Vraag Milena direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lodewijk Erik Wolter Marijke Timo Steven Joris Michiel Irene Theo Jan Willem Andre Bjorn Menno John