Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Marko een offerte
of
Stuur Marko een bericht


Marko

Marko Kassenaar

Meertalige kunsteducator, vertaler en schrijver

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 23-11-2011
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 2222 keer
|
KvK-nummer: 34337993 informatie
|
Sinds 10 jaar ben ik actief als kunsteducator, vertaler en schrijver. Ik bedien een brede markt van business professionals, CEO's, expats en vooraanstaande instellingen. Ik geef lezingen en rondleidingen en ik publiceer artikelen en boeken. Enkele van mijn publicaties over de belangrijkste musea van Amsterdam bevinden zich al jaren in de top van de verkooplijsten op Amazon. Ik heb een ruime ervaring in optredens voor de media. Mijn bijdragen aan documentaires en nieuwsitems zijn op YouTube te vinden (zie de link in dit profiel)0.

Ik werk tevens als vertaler voor een brede kring aan opdrachtgevers. Naast het jargon van de kunstwereld ben ik bekend met specifieke vaktermen in de wereld van marketing, PR en de bouwwereld.

Tot mijn klantenkring behoren het Koninklijk Concertgebouw, het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rijksmuseum, ABN AMRO, De Nederlandsche Bank, Studio Marcel Wanders, Grachtenfestival Amsterdam, Landestheater Mecklenburg, alsmede vele particuliere klanten uit de wereld van entertainment, zaken en de politiek.

Vraag Marko direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer