Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Marjolein een offerte
>
of
Stuur Marjolein een bericht
>


Marjolein

Marjolein Oomen

Enthousiast creatief strateeg, marketeer en ondernemer

|
Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 04-07-2013
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 5445 keer
|
Bedankt voor uw interesse. Ik ben een enthousiast ondernemer, strateeg en creatief schrijver. Ik wil graag mensen inspireren en ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van merkbeleving, ondernemerschap en innovatie.

Ik heb veel kennis van trends en ontwikkelingen in de businesswereld opgedaan toen ik in de Verenigde Staten woonde en werkte (specifiek in New York City), waardoor ik gericht en onderscheidend kan schrijven.
In New York City o.a. persberichten en speeches geschreven en geredigeerd voor de CTO's en CEO's van verschillende bedrijven. Creatieve en pakkende teksten: daar houd ik van! 

Op dit moment werk ik aan mijn eigen merk waar ik crowdfunding en 'angel' funding voor heb opgehaald en nu hard mee aan de slag ben. Daarnaast werk ik graag aan opdrachten waar mijn hart sneller van gaat kloppen: op het gebied van (marketing)strategie, verandertrajecten, ondernemerschap en concepting.

Ik heb een Master in Business Administration (Bedrijfskunde), ben blogger geweest voor verschillende websites en heb een aantal jaar klussen gehad in de Marketingstrategie, New Business Development en de PR sector. Daarnaast heb ik 5 jaar parttime bij Van Dale Uitgevers gewerkt dus taal- en spelfouten zult u bij mij niet snel tegenkomen.

Ik ben benieuwd naar uw reactie en opdracht.

Vriendelijke groeten,

Marjolein

Vraag Marjolein direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: