Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Marjolein een offerte
of
Stuur Marjolein een bericht


Marjolein

Marjolein Oomen

Enthousiast creatief strateeg, marketeer en ondernemer

|
Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 04-07-2013
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 5871 keer
|
Bedankt voor uw interesse. Als u een enthousiast freelancer zoekt die analytisch sterk is en dit combineert met creativiteit dan bent u bij mij aan het juiste adres. Onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: (marketing)strategie, verandertrajecten, ondernemerschap, SEO/SEA, concept-ontwikkeling en teksten met een verhaal.

Ik ben een enthousiast ondernemer, strateeg en creatief schrijver. Ik wil graag mensen inspireren en ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van merkbeleving, ondernemerschap en innovatie.

Ik heb een Master in Business Administration (Bedrijfskunde) en heb gewoond en gewerkt in New York City waardoor Engelse opdrachten mij net zo gemakkelijk afgaan als Nederlandse opdrachten. Daarnaast ben ik blogger geweest voor verschillende websites en heb een aantal jaar klussen gehad in de Marketingstrategie, New Business Development en de PR sector. Ook heb ik 5 jaar parttime bij Van Dale Uitgevers gewerkt dus taal- en spelfouten zult u bij mij niet snel tegenkomen.

Graag overtuig ik u van mijn kwaliteiten. Ik ben benieuwd naar uw reactie en opdracht.

Vriendelijke groeten,

Marjolein

Vraag Marjolein direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: