Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Marco een offerte
of
Stuur Marco een bericht


Marco

Marco

Locatie: Nuenen
|
Actief sinds: 16-01-2012
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 1878 keer
|
KvK-nummer: 62034081 informatie
|
Wij zijn een internetbedrijf met ambitie. Onze missie is een mobiele applicatie (App) mogelijk maken èn betaalbaar houden voor elk bedrijf. Van klein tot groot. Van de zzp-er in de financiële dienstverlening of de bakker om de hoek, tot het grootbedrijf aan de top. Om dit te bereiken werken wij met een team specialisten uit elke multimedia discipline, aan zowel kleinere als grote projecten.

Voor de bedrijfs-Apps hebben wij het zogenoemde XL-Finder platform ontwikkeld: een Content Management Systeem (CMS) dat zowel iOS als Android Apps faciliteert. Gebruikersvriendelijk, kostenbesparend en voorzien van alle mogelijkheden om makkelijk informatie te delen met uw klanten of gebruikers.

Door volautomatische synchronisatie binnen al uw multimediale toepassingen, wordt altijd de juiste informatie weergegeven. Zowel in de App, als binnen uw website, nieuwsbrieven, mailings en social media. U hoeft dus slechts één keer de nieuwe informatie (content) in te geven.

Veiligheid en privacy staan voorop. U bepaalt zelf welke informatie openbaar wordt geplaatst, en welke gegevens alleen door gekoppelde gebruikers is in te zien. Daarnaast is ál het dataverkeer tussen mobiele telefoon of tablet enerzijds, en het netwerk (de cloud) anderzijds versleuteld. Gevoelige informatie kan daardoor nooit in verkeerde handen terecht komen.

Een eigen bedrijfs-App is er al voor de kosten van een maandelijks GSM-abonnement. Inmiddels maken al veel bedrijven en organisaties enthousiast gebruik van de mogelijkheden van een bedrijfs-App via ons XL-Finder platform.

Wilt u meer informatie over een eigen App voor uw bedrijf? Of heeft u vragen over het XL-Finder platform? Wij helpen u graag. Neemt u gerust contact met ons op.

Vraag Marco direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Richard Mustafa Lammert Victor Ramon Lonneke Ara Chris Niels Erwin Saskia Donald Pieter Jos Francesca