Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Liek een offerte
of
Stuur Liek een bericht


Liek

Liek van den Braak

Print- én webdesign, the full package!

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 16-05-2013
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 2108 keer
|
Ik ben Liek, een veelzijdige en betrokken grafisch ontwerpster met een brede ervaring. Deze strekt zich uit van de culturele sector tot de financiële- en verzekeringswereld. Ik kan mij dus goed inleven in veel verschillende soorten opdrachtgevers. Ik denk mee, neem zaken uit handen en zorg dat we tot een ontwerp komen wat volledig aan je wensen voldoet.

Het houdt niet op bij alleen ontwerp, ik zorg dat je goed bruikbare bestanden krijgt voor welke manier van communiceren dan ook. Daarnaast kan ik drukwerk voor je regelen en structuur aanbrengen wanneer daar behoefte aan is.

Ik werk samen met Koen, die gespecialiseerd is in het maken van websites, voornamelijk met Wordpress. Hierdoor heb jij als klant een eigen contentmanagementsysteem waarmee je zelf op een zeer eenvoudige manier je eigen website kunt aanpassen / updaten. Tot 3 maanden na oplevering van een site blijft hij kosteloos beschikbaar als vraagbaak voor eventuele vragen die je hebt over het zelf bijhouden van je site.

Praten is naar mijn idee nog steeds de beste manier van communicatie, dus ik kom graag langs om vrijblijvend jouw wensen met je door te nemen.

Vraag Liek direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wim Eugène Daniel Wiebe Ihsan Timo Yvonne Jurriaan Andre Wesley Hans Dennis Lonneke Naomi Lars