Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Kim een offerte
of
Stuur Kim een bericht


Kim

Kim Herman

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 19-05-2016
|
Profiel bekeken: 86 keer
|
KvK-nummer: 34241785 informatie
|
Zoek je iemand die een mooie aftermovie of fotoserie van je bruiloft, festival of feest kan maken? Dan nodig ik je van harte uit om even verder te lezen :)

Ik voel me gelukkig wanneer ik met mijn camera op een plek kom waar ik nog niet eerder ben geweest, met mensen die ik nog niet ken, om op zoek te gaan naar de mooie beelden die zich daar aandienen. Er zit een potentieel kunstwerk in iedere oogopslag, hoe alledaags of simpel deze in eerste instantie ook lijkt te zijn. Het is mijn passie om deze kunstwerken te creëren en daar mensen blij mee te maken. Met mijn camera en mijn beeldend vermogen daarbij als gereedschap.

Ik heb veel ervaring met het filmen en monteren van bedrijfsfilms, ben de wereld van de aftermovies (festivals, feesten en huwelijksvideo's) aan het verkennen en maak ook drama (fictie, speelfilm). Naast een afgeronde filmacademie studie volg ik een parttime theateropleiding, wat mijn mogelijkheden om te kunnen presenteren, spelen, en regisseren ondersteunt. Voor wanneer een klus erom vraagt heb ik een netwerk van gepassioneerde, getalenteerde mede-freelancers om me heen, met wie ik graag samenwerk.

Dit is de apparatuur waarmee ik werk: SONY Alpha A7s camerabody, met een SONY FE 28-135mm lens. Voor deze apparatuur heb ik gekozen omdat de camera zeer lichtgevoelig is, waardoor filmen onder lage lichtomstandigheden nog kan -in tegenstelling tot veel andere videocamera's- en ook nog mooi beeld oplevert. Bij festivals, feesten en huwelijken is dat een must. De lens is een allround lens die zowel prachtige wijde, als close up shots kan maken, met die mooie onscherpe achtergronden die een video dat 'filmische gevoel' geeft.

Deze camera is tevens een fotocamera, een van de weinigen in zijn soort die zowel hoge kwaliteit video- als fotobeeld kan maken. Voor fotografie, ook als het gaat om studio en/of portretten, kan je je tevens bij mij oriënteren.

Wat je ook zoekt hier, ik hoop dat je het vindt! Of dat nu bij mij is of bij een van de andere beeldmakers die hier te vinden zijn.

Fijne dag en wellicht tot horens!

Groetjes,
Kim

Vraag Kim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer