Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Karin een offerte
>
of
Stuur Karin een bericht
>


Karin

Karin Overbeek van Zeijst

ondernemersplan maken, marketing, webshop, website, lanceren

Locatie: Hummelo
|
Actief sinds: 16-03-2016
|
Uurtarief: € 80
|
Profiel bekeken: 192 keer
|
KvK-nummer: KVK Arnhem 55034047 informatie
|
Wil jij een eigen bedrijf starten? Heb jij een innovatief idee? Wil jij een winkel of webshop beginnen? Wil jij een zzp er worden? Wil jij jouw droom werkelijkheid laten worden?

Welkom en wat leuk dat je even komt kijken. Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Karin Overbeek en kom uit een familie van ontwerpers, designers en ondernemers. Daardoor heb ik al vroeg geleerd om innovatieve idee te vertalen naar concrete plannen en daar een systeem van te maken. De afgelopen twee jaar heb ik vanuit Amerika een opleiding gevolgd over de Nieuwe Economie. Doordat ik veel met ondernemers werk weet ik wat banken, investeerders en crowdfundings platformen willen weten om in jouw onderneming te investeren. Maar het is voor jezelf ook belangrijk om helder te hebben wat de meerwaarde is van jouw unieke product of dienst en wat ik veel meemaak is dat jij wellicht geen investering nodig hebt! (echt waar!)

Ik werk met het Business Canvas Model waarin snel, helder en duidelijk wordt wat jouw succes zal zijn. Zelf noem ik dit het Ondernemersplan 2.0. In dit model leer je ook hoe je aan klanten komt, snel verdient, met welke partijen jij kunt samenwerken, wat de meerwaarde is van jouw product of dienst, verkoopkanalen en een verdienmodel.

Het Business Canvas Model is ontwikkeld voor alle startende ondernemers. Voor startups van een webwinkel tot een fysieke winkel en het neerzetten van een stichting of community. Van een creatief beroep tot een dienstverlening en alles wat daar tussen in zit. Maar ook voor mensen die een droom hebben om een onderneming te starten en willen weten of dit haalbaar is.

Ik werk veel met startups en heb daar zelfs een award voor gewonnen “werkplek leren”. Daarnaast ben ik auteur van het boek Creatieve Helden en ben gespecialiseerd om ondernemers ideeën succesvol te vertalen en help ik om een goed financieel plan te ontwikkelen om helder te krijgen hoe jij jouw bedrijf financieel sterk maakt.

Een idee voor een onderneming komt niet zomaar uit de lucht vallen. Jij ziet een kans, een behoefte of hebt een betere oplossing voor een unieke dienst of product. Het ontwikkelen van een ondernemersplan is voor ondernemers de grootste uitdaging. Uit onderzoek is gebleken dat veel startups deze eerste “hobbel” van het ondernemerschap ervaren als moeilijk en onoverzichtelijk waardoor zij zichzelf verliezen en deze eerste stap niet goed voorbereiden met alle gevolgen van dien. Maar dat hoeft niet. Het Business Canvas Model Zal je helpen en is nog makkelijk en leuk ook. Win win toch...

Ik werk met verschillende prijspakketten vanaf €247,-

Keywords: ondernemersplan maken, ondernemersplan schrijven, business, marketing, webshop, website, lanceren, sparring partner.

Groeten, Karin Overbeek

Vraag Karin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Joris Willemien Jan Willem Marcel Clif Murk Pieter Timo Ruben Donald Niek Lodewijk Bram Bjorn Steven