Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Josette een offerte
>
of
Stuur Josette een bericht
>


Josette

Josette Jansen

Scriptiebegeleider, Journalist, Filmmaker

Locatie: Culemborg
|
Actief sinds: 29-01-2016
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 241 keer
|
KvK-nummer: 60859857 informatie
|
Scriptiebegeleiding
Met veel plezier heb ik inmiddels honderden HBO-studenten begeleid bij het schrijven van hun scriptie; in opdracht van hogescholen, onafhankelijke scriptiebureaus, en sinds begin 2016 vanuit mijn eigen begeleidingsbureau. Ik beschik over de kennis en ervaring die nodig zijn om de juiste vaardigheden over te dragen. Daarnaast motiveer en begeleid ik het proces tot je bent afgestudeerd.

Mijn ervaring in het begeleiden van studenten heeft me ervan overtuigd dat stagnatie, tijdens de studie of tijdens het afstuderen, zelden wordt veroorzaakt door een gebrek aan capaciteiten. Wanneer zich problemen voordoen, komt dat meestal door een combinatie van motivatie, gebrekkige vaardigheden en te weinig zelfvertrouwen. Deze factoren versterken elkaar en hierdoor kan het vertrouwen in de goede afloop verdwijnen. Dat is jammer en niet nodig! Met goede begeleiding en de juiste vaardigheden kan het schrijven van een scriptie een interessant proces worden waarin je je kunt ontwikkelen als professional binnen je vakgebied.


Schrijven
Ik hou van de Nederlandse taal en van schrijven. Het zoeken van de juiste woorden die precies beschrijven wat ik bedoel, bezorgt mij steeds opnieuw weer een gevoel van vreugde. Dat is waar het mij om gaat. Schrijven volgt op denken en weten wat je wil overbrengen. Of dit een gevoel is, een beleidsvisie of een tekst voor op de webpagina van jouw onderneming maakt eigenlijk niet uit. In de samenwerking met de opdrachtgever zoek ik naar de gedachten en bedoelingen achter de tekst. Ik weet je uit te nodigen om die te verwoorden en schrijf vervolgens een tekst die dit overdraagt.

Voor diverse vaktijdschriften heb ik artikelen geschreven over jeugd en welzijn.
Tijdschriften: Toon, 0/25, Impulsief, Balans Belang, WisViszie, Impuls.
Onderwerpen: tienermoeders, ADHD, autisme, gezinstherapie, jeugdwerkloosheid, re-integratie.

Vraag Josette direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: