Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jos een offerte
>
of
Stuur Jos een bericht
>


Jos

Jos

Locatie: LEIDERDORP
|
Actief sinds: 07-03-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 176 keer
Ik ben een freelance ICT-er met veel ervaring, gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites en webapplicaties.
Met name 'portals', en back-end/CMS systemen gebaseerd op PHP/MySQL en MVC frameworks (Zend, CodeIgniter, CakePHP). Ik pas die ervaring ook toe bij de ontwikkeling van Wordpress en Magento sites.
Op het moment houd ik mij vooral bezig met programmering, maar ik heb ook ervaring in andere rollen, zoals technisch/functioneel ontwerper, informatieanalist en account manager.

ZIE SVP EERST TABBLAD PORTFOLIO HIERNAAST VOOR EEN PAAR VAN MIJN MEEST RECENTE PROJECTEN.

Hieronder zijn nog een paar projecten kort samengevat, maar er is geen ruimte voor mijn volledige werkervaring. Ik heb vele projecten gedaan in de loop van de jaren, ik zal u graag mijn volledige CV toesturen...

PORTAL VOOR OUDERS EN OPPASSERS (WORDPRESS)
Ontwikkelde de kernfunctionaliteit van deze site, waar babysitters hun profiel kunnen uploaden, en ouders kunnen betalen voor een abonnement, om te zoeken naar en contact opnemen met oppassers. Eerste contacten tussen ouders en babysitters verlopen via de site.

CMS (CODEIGNITER PLUS ANDERE FRAMEWORKS)
Onderhoud en verdere ontwikkeling van een CMS. Look-and-feel van een WP dashboard, maar zonder de typische WP beperkingen, als alternatief voor klanten die geen WP site willen.

WEBSHOP (MAGENTO)
Migratie van een oude Magento site naar een recente versie met behoud van de volledige catalogus en klantgeschiedenis, plus verbeteringen en extra functionaliteit.

WEBSHOP VOOR MUZIEKDOCENTEN (WORDPRESS)
Bouwde extra functionaliteit (zoals de mogelijkheid voor de leraren om hun gewerkte uren registreren) in in een site die zich richt op het aanbieden van muziekdocenten (voornamelijk studenten) aan leerlingen m.b.t. het bespelen van muziekinstrumenten, en/of zangles.

SITES VOOR JURIDISCHE HULP EN 'DOCUMENT ASSEMBLY' (o.a. CakePHP)
Diverse websites voor een klant die in de juridische wereld opereert, met de focus op het leveren van juridisch advies aan zowel bedrijven als het grote publiek. In eerste instantie was dat in de vorm van een zoekmachine voor geprefabriceerde juridische documenten, en voor het vinden van juridische hulp in het postcodegebied van de bezoekers.
Mijn belangrijkste taak daarna was het ontwikkelen van een site die 'document assembly' levert, in de vorm van een SaaS-oplossing waarmee je basisdocumenten en bijbehorende vragenlijsten kunt creëren, plus een 'assembly engine' voor het genereren van op maat gemaakte documenten als eindresultaat.
Als onderdeel van dit systeem ontwikkelde ik een geavanceerde webapplicatie, de "document editor", waar de documenten en hun vragenlijsten kunnen worden aangemaakt en bewerkt.

GAMING (ZEND)
Mede verantwoordelijk voor onderhoud en ontwikkeling van enige websites in de 'gaming industry'. Een verscheidenheid aan taken, m.b.t. de ontwikkeling van nieuwe back-end functionaliteit, plus front-end werk voor het verbeteringen en uitbreidingen.

INTERNETBEVEILIGING (O.A. ZEND)
Onderhoud en uitbreidingen m.b.t. een complex geheel van e-commerce, webshop en back office systemen voor de online verkoop van 'internetbeveiliging' zoals antivirus software.
Sleutelwoorden: DDD (Domain Driven Design), EDA (Event Driven Architecture), CQRS (Command Query Responsibility Segregation), DI (Dependency Injection), SOA (Service Oriented Architecture), RabbitMQ, MongoDB, Zend, SVN, continuous integration, deployment (Phing & Ant)

Vraag Jos direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Barry Gert-Jan Wim Raymond René Wolter Ashwin Anithe Francesca Sophy Martijn Kevin Niek Ton Martin