Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jos een offerte
of
Stuur Jos een bericht


Jos

Jos

Locatie: Mijas Costa (Málaga)
|
Actief sinds: 07-03-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 305 keer
Ik ben een freelance ICT-er met veel ervaring, gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites en webapplicaties.
Met name 'portals', en back-end/CMS systemen gebaseerd op PHP/MySQL en MVC frameworks (Zend, CodeIgniter, CakePHP, Laravel). Ik pas die ervaring ook toe bij de ontwikkeling van Wordpress en Magento sites.
Op het moment houd ik mij vooral bezig met programmering, maar ik heb ook ervaring in andere rollen, zoals technisch/functioneel ontwerper, informatieanalist en account manager.

ZIE SVP EERST TABBLAD PORTFOLIO HIERNAAST VOOR EEN PAAR VAN MIJN MEEST RECENTE PROJECTEN.

Hieronder zijn nog een paar projecten kort samengevat, maar er is geen ruimte voor mijn volledige werkervaring. Ik heb vele projecten gedaan in de loop van de jaren, ik zal u graag mijn volledige CV toesturen...

WEBPORTAAL VOOR FITNESS OP DE WERKPLEK (WORDPRESS SITE)
Begonnen aan de bouw van een web app die een Windows app moet gaan vervangen, een systeem voor de medewerkers van organisaties die willen worden aangemaand om oefeningen te doen op de werkplek. Opvoeren en beheren van instructieteksten, afbeeldingen en video's voor de oefeningen, beheren van de dynamische structuur waarmee gebruikers door het scala aan mogelijke oefeningen kunnen navigeren, beveiliging tegen ongeautoriseerd gebruik (via inlog- en licentiecodes), en 'reminders': pop-ups (via 'push notification' technologie): zoals 'Tijd voor een oefening?'.

WEBPORTAAL VOOR NASLAGWERKEN (WORDPRESS SITE)
Ontwikkeling van een site voor training centra, in de eerste plaats bedoeld voor studenten die trainingen hebben gevolgd en daarna (via licentiecodes) online toegang moeten krijgen tot de naslagwerken die bij de trainingen horen. Maatwerkfuncties voor de webadmin: produceren van licentiecodes, het koppelen daarvan aan trainingen en training centra, het opvoeren en beheren van naslagwerken, en het beheren van alle andere gegevens die nodig zijn om het systeem te laten functioneren. De studenten krijgen hun eigen front-end pagina's: profiel beheren, licentiecodes invoeren, naslagwerken bestuderen.

PORTAL VOOR OUDERS EN OPPASSERS (WORDPRESS)
Ontwikkelde de kernfunctionaliteit van deze site, waar babysitters hun profiel kunnen uploaden, en ouders kunnen betalen voor een abonnement, om te zoeken naar en contact opnemen met oppassers.

WEBSHOP (MAGENTO)
Migratie van een oude Magento site naar een recente versie met behoud van de volledige catalogus en klantgeschiedenis, plus verbeteringen en extra functionaliteit.

WEBSHOP VOOR MUZIEKDOCENTEN (WORDPRESS)
Bouwde extra functionaliteit voor een site die zich richt op het aanbieden van 'student-muziekdocenten' aan leerlingen m.b.t. het bespelen van muziekinstrumenten, en/of zangles.

SITES VOOR JURIDISCHE HULP EN 'DOCUMENT ASSEMBLY' (o.a. CakePHP)
Diverse websites voor een klant die in de juridische wereld opereert, met de focus op het leveren van juridisch advies in de vorm van een zoekmachine voor geprefabriceerde juridische documenten, en juridische hulp in het postcodegebied van de bezoekers. Ik ontwikkelde verder een site die 'document assembly' levert, een SaaS-oplossing waarmee je basisdocumenten en bijbehorende vragenlijsten kunt creëren, incl. een 'assembly engine' voor het genereren van op maat gemaakte documenten als eindresultaat. Daarvoor bouwde ik een geavanceerde webapplicatie, de "document editor", waar de documenten en hun vragenlijsten kunnen worden aangemaakt en bewerkt.

GAMING (ZEND)
Mede verantwoordelijk voor onderhoud en ontwikkeling van enige websites in de 'gaming industry'. Een verscheidenheid aan taken, m.b.t. de ontwikkeling van nieuwe back-end functionaliteit, plus front-end werk voor het verbeteringen en uitbreidingen.

INTERNETBEVEILIGING (O.A. ZEND)
Onderhoud en uitbreidingen m.b.t. een complex geheel van e-commerce, webshop en back office systemen voor de online verkoop van 'internetbeveiliging' zoals antiviru

Vraag Jos direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Ruben Jeroen Marina René Bas Marcel Francesca Menno Frank Jorrit Martijn Marco Henk Monique Steven