Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jorinde een offerte
>
of
Stuur Jorinde een bericht
>


Jorinde

Jorinde Grandia

Enthousiast en betrokken ontwerp bureau

|
Locatie: Dordrecht
|
Actief sinds: 03-02-2014
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 2085 keer
|
Jorinde heeft een enthousiast en betrokken ontwerpbureau dat zich heeft gespecialiseerd in interactie design. Hiervanuit is ze bezig met (grafische) vormgeving en conceptontwikkeling. Bij deze kleine en flexibele onderneming ligt focus op inspirerende creativiteit en een ontspannen samenwerking. Jorinde (Joor) wil zich met passie en enthousiasme wil inzetten voor jouw schets of idee en zo een sprankelend gezicht geven aan de wereld om ons heen, zodat alles een beetje mooier en vrolijker wordt.

Diensten:
1. Conceptontwikkeling
Achter ieder mooi product zit een goed verhaal. Maar hoe vertel je dit verhaal waardoor het bij mensen gaat leven, harten sneller gaan kloppen en ze het nooit meer vergeten?

2. Interactieontwerp
Het kan er allemaal mooi uitzien. Maar hoe gebruiksvriendelijk is het product? Of het nou gaat om de website of andere middelen, het doel is een weldoordachtte usability.

3. Grafische vormgeving
De uitstraling, het ‘gezicht’ van je product, is het eerste wat klanten zien en dit bepaalt hun gevoel over het product. Ik wil je graag helpen om iets te ontwikkelen dat indruk zal maken!

--------------------------------------

Meer over Interactieontwerp:
Met de komst van mobiele app(licatie)s rond 2008 werd het gebruikersgemak steeds belangrijker. Toen begonnen bedrijven zich te realiseren hoe belangrijk UX Design (User Experience Design) is. Gebruikers hakten af op het moment dat het te ingewikkeld werd, het te veel tijd kostte en iets op een andere website eenvoudiger werd aangeboden. Dit is wat Steve Krug, een goeroe op het gebied van UX Design, in zijn boek “Don’t make me think” beschrijft.

Waarom de kunst van User Experience Design werkt
Een UX Designer probeert antwoord te vinden op alle vragen die van toepassing zijn bij de interactie tussen een gebruiker en het product. Daarbij houdt hij/zij rekening met het commerciële aspect. UX Design is een belangrijk onderdeel van iedere website. Het is het creatief proces dat vaak hand-in-hand gaat met het grafische ontwerpproces. Veel UX Designers kunnen ook goed grafisch ontwerpen. UX Design is daarmee half wetenschap en half kunst.

Steve Krug vat UX Design simpel samen door te zeggen: “don’t make me think”. Dat is eigenlijk meteen de kern van UX Design. Het gaat er namelijk om dat de gebruiker niet hoeft na te denken over het gebruik van een website of applicatie. Het niet hoeven nadenken is ook meteen het moeilijkste deel van het ontwerp proces, want hoe laat je een gebruiker niet nadenken? Hoe zorg je ervoor de jouw gebruiker precies doet wat jij verwacht? Het draait allemaal om de wat, waar, wanneer, waarom en hoe van de gebruiker. Daar is een UX Designer naar op zoek.

Toegevoegde waarde
UX Designers onderzoeken de doelgroep van de website en/of mobiele app en de behoefte, wensen en denkwijze van deze doelgroep. Naar aanleiding van dit onderzoek stellen zij een gewenste interactie voor. Dit doet een UX designer door een ontwerp op te bouwen met een duidelijke informatieverstrekking en een duidelijke structuur. Deze structuur is vastgesteld aan de hand van het gedrag van de doelgroep. Door te kijken hoe de gebruiker reageert op een voorgestelde structuur, kan een UX Designer het ontwerp optimaliseren. Aan de hand van dit geoptimaliseerde ontwerp navigeert een eindgebruiker sneller door de website en/of mobiele app. Dit maakt de kans op succes groter.

--------------------------------------

Heb je interesse in een mooi en doordacht ontwerp? Wil je met mij je leuke idee uitwerken tot een inspirerend en vernieuwend concept? Of wil je me gewoon beter leren kennen? Neem dan gerust contact met me op.

Vraag Jorinde direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Anithe Corine Zsofi Merien Bas Jan Willem Wouter Didi Lianka Lotte Ramon Jelle Natascha Wim Hans