Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joffrey

Joffrey Vermeule

Allround PR en communicatie professional

Locatie: Ede
|
Actief sinds: 20-01-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 629 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Creatief, gedreven en een open blikveld. Dat kenmerkt mij. Vanuit een strategie vertel ik jouw verhaal. Dat vertaalt zich in goede communicatie die resultaat op levert! Je kunt het ook verhalen vertellen noemen, jouw verhaal op verschillende kanalen zo goed mogelijk verteld, met effect.

Daarbij richt ik me op het totale plaatje. Je teksten, je social media activiteiten, PR; is je SEO op orde, hoe wordt je gevonden, klopt je uitstraling met wie je wilt zijn?

Ik help jou je verhaal te vertellen door effectieve communicatie. Vanuit een gedegen strategie gaan we aan de slag om creatief, verrassend, maar zeker ook effectief te zijn. Want je doelstellingen behalen, daar gaat het uiteindelijk toch om!

Portfolio

Schermafbeelding 2015-11-23 om 19.51.04.png

Content marketing voor The Real Amsterdam

Een kleine touroperator in Amsterdam wilde graag opvallen. Vanuit een gerichte doelgroepbenadering heb ik een contentstrategie uitgedacht en dit bureau geholpen bij het opzetten, vullen en beheren van hun social media kanalen. Daarnaast heb ik een video voor ze gemaakt, die net even een andere kijk geeft op Amsterdam dan dat een 'normale' toerist dat zou zien. Het echte Amsterdam.
Erg effectieve campagne en activiteiten; na lancering van de kanalen begonnen de boekingen binnen te stromen.

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Acquisitie via Sociale Media (Marketingplan)
Beste freelancers,    Wij zijn een engineering bureau op het gebied van staal- machinebouw met daarnaast sinds kort een eigen consultancy bedrijf om klantspecifieke software te ontwikkelen.    Ondank dat het eerste bedrijf al bijna 50 jaar bestaat, willen we voor beide bedrijven meer naamsbekendheid in de markt creëren. …
Tienhoven 14-06-2016
Tekstschrijver Gezocht met Basis DTP Vaardigheden
Beste freelancers,    Wij zijn een stichting die ondernemers in ontwikkelingslanden helpt met toegang tot investeerderskapitaal. Aan het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe dienst gelanceerd om ondernemers in deze landen individueel te begeleiden in de groei van hun onderneming. Het doel is om méér ondernemers te helpen…
Amsterdam 14-04-2016

Vraag Joffrey direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden