Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Joep een offerte
of
Stuur Joep een bericht


Joep

Joep Swagemakers

3D Visualizer, Product Ontwerper

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 30-10-2014
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 779 keer
|
KvK-nummer: 20168270 informatie
|
Mijn naam is Joep Swagemakers en ik ben freelance product ontwerper, visualizer en animator. Hoewel mijn skillset veel breder is dan dit, focus ik mij op voornamelijk het visualiseren en het maken van 3d modellen en omgevingen. Daarnaast animeer ik ook met 3d software als toevoeging hierop. Omdat ik ervaring heb met veel verschillende programma's, kan ik goed advies geven over wat de juiste manier is om tot het eindresultaat te komen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van één pakket, bijvoorbeeld photoshop, omdat dit het enige om handen is. Het is juist goed om veel opties te hebben en hieruit de juiste keuze te maken, om zo tot het beste resultaat te komen.

Ik maak gebruik van veel verschillende soorten programma's waarvan de meest prominente: Solidworks, 3d Studio Max, Maxwell Render, Photoshop, Illustrator en In-design zijn. Hiermee ben ik in staat om 3d modellen (zowel organische als technische kloppende), visuals en technische tekeningen te maken voor uw project.

Op mijn website kunt u voorbeelden van mijn werk zien, neem zeker even een kijkje!

Vraag Joep direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer