Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jeroen een offerte
>
of
Stuur Jeroen een bericht
>


Jeroen

Jeroen Coenen

Ondernemingsplan expert

Locatie: Barendrecht
|
Actief sinds: 05-03-2014
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 1053 keer
|
KvK-nummer: 55126464 informatie
|
Sinds 2006 houd ik me bezig met het begeleiden van ondernemers. Het ondernemingsplan staat hierbij centraal. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Ik ben een ervaren specialist in het leveren van een volledig op maat geschreven ondernemersplan, geheel toegesneden op de wensen van de ondernemer. Het dienstenaanbod binnen ons bedrijf is afgestemd op zowel startende ondernemers als bestaande organisaties die een nieuwe fase ingaan of een koersverandering willen realiseren.

Ik beschik over zowel een bedrijfskundige, financiële als sterke commerciële achtergrond. Hierdoor krijgt u de garantie dat het ondernemersplan zowel aan uw wensen als aan de wensen van de bank of investeerder voldoet.

Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld ondernemingsplan tegen een zeer scherp tarief aan te bieden.

Een goed onderbouwd strategisch ondernemersplan heeft een positieve invloed op uw overtuigingskracht, waardoor u niet alleen geloofwaardigheid en vertrouwen uitstraalt naar banken, investeerders en sponsoren, maar ook naar zakelijke partners, toeleveranciers, potentiële klanten en overige belanghebbenden.

Wij starten het traject om een ondernemingsplan bij ons te laten schrijven altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Vraag Jeroen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Raymond Anithe Roos Martine Natascha Ewoud Wim Bram Paul Lianka Andrey Zsofi Francesca Willemien Wijnand