Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jeffrey een offerte
of
Stuur Jeffrey een bericht


Jeffrey

Jeffrey van Dijk

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad, Android, HTML5 en games.

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 01-02-2012
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 8475 keer
|
KvK-nummer: 34379313 informatie
|
OVER DTT
DTT is een full service multimedia bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven (UI en grafisch), ontwikkelen en positioneren van apps, games en web oplossingen. Wat ons kenmerkt? Wij treden naar voren als expert en adviseur op het gebied van techniek en creativiteit. We nemen verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle oplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker.

PARTNER IN ONTWIKKELING
In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en we bewaken de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. Alvorens we van start gaan met de ontwikkeling is het belangrijk dat er een duidelijk beeld bestaat over de doelstellingen op de lange en de korte termijn, de doelgroep en het verdienmodel. Ook in deze cruciale voorbereidende fase staat DTT u graag bij. Daarnaast adviseren wij u ook omtrent de promotie, beveiliging, distributie en het verdienmodel van uw oplossing. Allemaal belangrijke ingrediënten waarmee we ideeën en wensen, om weten te zetten tot geslaagde projecten.

DE SUCCESFORMULE VAN DTT
Bij DTT zien we een nieuwe opdracht niet enkel als 'extra omzet' maar vooral ook als een uitdaging en een kans om onze kennis en kunde te demonstreren. Een kans om een succesvol project neer te zetten, welke de toekomstperspectieven van onze opdrachtgever en van DTT verder verbeterd. Deze methode passen we met succes (en naar tevredenheid) toe bij zowel overheden, multinationals, het MKB als particulieren.

Vraag Jeffrey direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

DTT

Adresgegevens

Sint Nicolaasstraat 9
1012NJ Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer