Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Janet een offerte
of
Stuur Janet een bericht


Janet

Janet Iljas

Flexible hands-on ondersteuning

|
Locatie: Maarsbergen
|
Actief sinds: 21-03-2016
|
Profiel bekeken: 549 keer
|
KvK-nummer: 30244157 informatie
|
Mijn belangrijkste drijfveer is mijn opdrachtgevers te helpen zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Dit doe ik door (op afstand) secretariële taken over te nemen en online support te bieden.

Door mijn flexibele houding en hands-on mentaliteit ben ik in staat om snel te schakelen. Daarnaast kan ik met u meedenken als ondernemer en heb ik aan een half woord genoeg. Dit doe ik vanuit een adviserende rol. Ik werk secuur en ben positief ingesteld. Voor iedere uitdaging ga ik op zoek naar een passende oplossing.

Mijn klantenkring bestaat uit ZZP'ers en kleine bedrijven. Hierbij waardeer ik het persoonlijk contact en de korte lijnen. Ik werk graag samen met mensen die passie hebben voor hun vak en volledig gaan voor hun bedrijf. Ik werk voor hele verschillende opdrachtgevers. Maar juist de diversiteit aan klanten en de afwisseling in werkzaamheden maakt dat ik mijn werk met heel veel plezier doe.

De meeste klanten nemen een vast aantal uur per week af. Maar incidentele werkzaamheden en projecten behoren ook tot de mogelijkheid. Bijvoorbeeld voor ondersteuning voor evenementen, uitzoekklussen, afspraken inplannen of het op orde brengen van de administratie. Maar voor het inrichten of structureren van een (online) werkomgeving, zoals Office365 of Google Drive.

Enkele projecten die ik recent heb afgerond:
Ondersteunen bij organisatie Magento 2 Seminar Utrecht
Ondersteuning bij organisatie Week van de Opvoeding IJsselstein
Moderaten ZooverAwards
Website en online op de kaart zetten Kwikstraat Carwash Zeist

Daarnaast beheer ik voor enkele bedrijven de zakelijke Facebook pagina en schrijf ik blogs. Hiervoor bied ik abonnementen aan.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Vraag Janet direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Janet Iljas Officesupport

Adresgegevens

Ambachtsweg 18
3953 BZ Maarsbergen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer