Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jan Willem een offerte
>
of
Stuur Jan Willem een bericht
>


Jan Willem

Jan Willem

Voor de puntjes op uw i !

Locatie: Ede Gld.
|
Actief sinds: 13-04-2015
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 2641 keer
Taal is leuk! Als je een timmerman zoekt, kun je beter verder kijken, maar voor het 'schaven' aan teksten ben je bij mij aan het juiste adres. Ook het creëren van allerhande teksten gaat me prima af. Daarbij streef ik niet naar bladvulling. Als ik in vijf zinnen iets duidelijk kan maken, zal ik er geen zes van maken. Kortom, kort maar krachtig!

Je taalkundige/redactionele klus is bij mij in goede handen, ik ben van veel markten thuis. Dankzij mijn juridische achtergrond (weliswaar geen meester in de rechten, maar de rechten wel degelijk meester!), is in het bijzonder het redigeren of screenen van juridisch getinte teksten een kolfje naar mijn hand.

Inmiddels heb ik ook de nodige ervaring opgedaan met het opstellen van ondernemingsplannen. Naast de financiele kant van de zaak, is het richting geldverstrekker van wezenlijk belang dat alle relevante aspecten van het op te zetten bedrijf op een heldere, pakkende manier worden verwoord.

Een goede communicatie met de opdrachtgever gedurende de looptijd van een klus vind ik belangrijk. De verslaving aan mijn iPad heeft als voordeel (hoe luidt ook alweer de legendarische uitspraak hierover van Johan Cruijff?!) dat ik e-mailberichten doorgaans direct zie binnenkomen. Mijn reactie zal meestal nooit langer dan een uur op zich laten wachten, althans buiten de nachtelijke uren...

En mijn lijfspreuk is: Doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

Ik verheug me zeer op onze samenwerking!

 

Vraag Jan Willem direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Erik Ton Menno Jesse Alice Marijke Ireida Marcel Hans Tracy Wil tanya Ineke Lotte Ruben