Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Irén een offerte
of
Stuur Irén een bericht


Irén

Irén Hoekstra

Freelance fotograaf

|
Locatie: Alphen aan den Rijn
|
Actief sinds: 06-10-2015
|
Profiel bekeken: 500 keer
|
KvK-nummer: 28112265 informatie
|
Fotografie tot in het kleinste onvergetelijke detail. Die ene mooie uitbundige lach of die ene traan zeggen meer dan duizend woorden. Dat zijn vaak de 'haakjes' waardoor je alle mooie momenten van de hele dag weer herbeleeft. Het is mijn passie om die momenten vast te leggen en velen blij te maken met dierbare herinneringen.
De foto's ontvang je, zorgvuldig nabewerkt, uiterlijk binnen een week na de reportage. Wil je eerder enkele highlights voor Facebook of gewoon omdat je al eerder wilt kunnen nagenieten, dan zorg ik daar graag voor.

Ook kan ik helpen met de creatie (tekst en vormgeving) van een mooie uitnodiging en/of bedankkaart.

Naast bruidsfotografie, maak ik graag portretten van jong tot oud; mooi en authentiek zoals iemand is, op je paasbest, of in een bijzondere, huiselijke of bedrijfssituatie. De shoot kan in studiozetting, bij jou/jullie thuis of op locatie.

Voel je vrij en stuur me een bericht om je ideeën te bespreken. Met elkaar komen we vast en zeker tot een mooie invulling van de reportage. Naar aanleiding daarvan kan ik een prijs maken, altijd redelijk en scherp. Als de klik er is, volgt de rest vanzelf!

Met hartelijke groet,
Irén Hoekstra

Vraag Irén direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bright Picture