Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Irene een offerte
of
Stuur Irene een bericht


Irene

Irene Kroon

Taal, tekst en secretariële ondersteuning

|
Locatie: Zuid Scharwoude
|
Actief sinds: 05-01-2015
|
Profiel bekeken: 3087 keer
|
KvK-nummer: 56432887 informatie
|
Taal en tekst, één adres!
Of het nu om het corrigeren van een tekst gaat, of dat er een tekst geschreven moet worden naar uw wensen. In iedere opdracht zie ik een uitdaging. Taal biedt de mogelijkheid om emoties over te brengen, maar kan ook ingezet worden om een product aan te prijzen, of juist zakelijk gebruikt worden. Voor mij is toveren met taal een tweede natuur en die zet ik graag in voor u.

Scriptiebegeleiding, corrigeren en redigeren
Studenten hebben mij al vaak gevonden om hen te begeleiden bij hun afstudeerscriptie. Daar waar nodig help ik om teksten aan te passen zodat deze beter leesbaar worden, of om de feedback van de opleider te vertalen naar een heldere opdracht. Ook als het alleen gaat om het corrigeren en redigeren van teksten (en scripties) word ik regelmatig gevraagd.

Secretariaat
Mijn bedrijf biedt ook secretariële ondersteuning. Ik kom graag bij u op locatie om orde op zaken te stellen of bijvoorbeeld een achterstand weg te werken. Geeft u de voorkeur aan secretariële ondersteuning op afstand, dan vinden we daar een oplossing voor. Met de techniek van tegenwoordig is veel mogelijk. Daar maken we gewoon gebruik van.

Als doorgewinterde managementassistent met 20 jaar ervaring en een passie voor taal, kan ik u een compleet pakket aanbieden, of deelgebieden op het gebied van secretariële ondersteuning. Dus ook als u alleen een notulist nodig heeft, kunt u mij inschakelen. Binnen mijn bedrijf staat service en ontzorgen hoog in het vaandel, zodat u zich kunt bezighouden met dat waar u goed in bent, ondernemen.

Secretariële ondersteuning voor iedereen. Bijvoorbeeld voor de kleine zelfstandige, die alleen de telefonische bereikbaarheid wil borgen. Voor de fysiotherapeut die op piekmomenten graag iemand achter de balie heeft om de telefoon aan te nemen en ook meteen de administratie bijwerkt. Voor grote bedrijven, als de secretaresse tijdelijk niet inzetbaar is. Of als er even een paar extra handen nodig zijn. Permanent of voor een bepaalde periode. Alles is bespreekbaar.

Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op of stel uw vraag per mail. Samen komen we er vast uit en tot mooie resultaten.

Vraag Irene direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Frank Dayenne Gino Heleen Dirk Sophy Annemarie Albert Martine Wim Alice Natascha Maria Inge Teresa