Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Inge een offerte
of
Stuur Inge een bericht


Inge

Inge

Illustrator, ontwerper

|
Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 08-09-2014
|
Uurtarief: € 42
|
Profiel bekeken: 1486 keer
|
Het visualiseren en tot leven brengen van een idee is wat ik het liefste doe. Het zichtbaar maken van iets dat in eerste instantie onzichtbaar lijkt. En het is natuurlijk nog leuker om dit voor iemand anders te doen. Met een academische achtergrond en ruim 7 jaar werkervaring in het realiseren van projecten in opdracht ben ik geen vreemde binnen het beeldende vak. Ik ben sterk in het bedenken en illustreren van karakters, en ik heb een scherp oog voor compositie en detail. De stijl van mijn werk is vriendelijk en herkenbaar, vaak met een knipoog en een glimlach.

Ik maak illustraties voor uiteenlopende projecten zoals huisstijlen, boekomslagen, plattegronden en animaties. Naast mijn werk in opdracht heb ik een cadeau artikelen lijn uitgebracht met geïllustreerde herkenbare Hollandse taferelen, wat momenteel in verschillende winkels in Nederland wordt verkocht.

Heb je een wens of een idee en wil je dit graag in beeld laten brengen, of wil je gewoon even kletsen over de mogelijkheden? Bel of mail gerust. Neem ook eens een kijkje op mijn website.

Vraag Inge direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: