Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Evert een offerte
of
Stuur Evert een bericht


Evert

Evert

Apps, Webdesign en Software

|
Locatie: Zeewolde
|
Actief sinds: 11-06-2014
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 1522 keer
|
Ik ben de eigenaar van een kleinschalig full service IT bureau.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en zijn pas tevreden als U dat ook bent.

Wij leveren:

1: Apps
Wij ontwerpen en creëren apps voor Android, iOS en Windows Mobile. Dit kunnen native apps zijn maar ook HTML 5 applicaties. Hierin proberen wij in het overleg met de klant zo goed naar de eisen en wensen te kijken om zodoende tot een keuze hierin te komen.

2: Software
Wij schrijven op maat gemaakte software oplossingen om U het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Dit kunnen complete software pakketten zijn maar ook kleine handige toepassingen om e.e.a. voor u te automatiseren.

3: Website's
Wij ontwerpen en creëren Wordpress website's maar ook een op maat gemaakte website op basis van ons eigen CMS is mogelijk. U website is toch het visite kaartje van het bedrijf op het internet.

4: Overige
Wij zijn een bedrijf wat graag met u meedenkt als het gaat om Apps, Software en Website's maar ook het IT & Netwerk beheer van uw bedrijf is bij ons mogelijk.

Wij beheren met ons bedrijf simpele maar ook complexe infrastructuren. Deze omgevingen bestaan o.a servers die Windows 2003 tot en met 2012 draaien maar ook verschillende Linux varianten en de bijbehorende netwerk apparatuur en werkstations. o.a Citrix, Exchange, VMWare(en andere virtuele servers) zijn ons niet vreemd.

Vraag Evert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wijnand Wim Jeffrey Hellen Robert Chris Bram Wouter SE Edwin Joop Wiebrand Naomi Pieter Menno