Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Eric een offerte
of
Stuur Eric een bericht


Eric

Eric Wendel

Schrijven van teksten en persberichten en communicatieadvies

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 23-05-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 196 keer
|
KvK-nummer: 63469669 informatie
|
Welkom,

Graag help ik je met communicatie in de breedste zin van het woord. Ik kan alle teksten schrijven, voor elk doel, in welke vorm dan ook. Van teksten en interviews voor boeken en gidsen tot nieuwsbrieven, blogs, webteksten en persberichten. Daarnaast kun je bij mij terecht voor professioneel advies over communicatiebeleid, mediabeleid, communicatiestrategie en public relations.

Ik kan desgewenst het hele traject verzorgen, van het bedenken van de ideeën tot de daadwerkelijke uitvoering. Ik help je op een betrouwbare, gedegen, persoonlijke en no-nonsense manier met je communicatie en teksten.

Zelf ben ik zo'n twintig jaar werkzaam geweest in de journalistiek en de mediawereld. Ik heb over talloze onderwerpen geschreven, waaronder de financiële wereld, het bedrijfsleven, internet, toerisme, kunst, cultuur en literatuur en de stad Amsterdam. Ook ben ik enkele jaren Koninklijk Huis-verslaggever geweest.

Ik heb zelf de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik merkte dat bij verschillende bedrijven en organisaties behoefte bestaat aan professionele expertise op het gebied van communicatie, media en het schrijven van teksten. Vooral bedrijven en organisaties die nog weinig ervaring en kennis hebben op dit gebied, willen niet meteen een duur en groot pr-bureau inhuren. Zij kunnen bij mij terecht om hen op weg te helpen het brede communicatieveld te ontginnen.

Vraag Eric direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Xozo Communicatie

Adresgegevens

Marco Polostraat 279-3
1056 DN Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer