Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Elmer een offerte
>
of
Stuur Elmer een bericht
>


Elmer

Elmer Emanuels

Webbuilding, Social Media Strategy & Branding

|
Locatie: Hendrik Ido Ambacht
|
Actief sinds: 13-04-2016
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 284 keer
|
KvK-nummer: 62468995 informatie
|
Bent je op zoek naar een ervaren marketeer en webbuilder? Maar dan wel iemand die naast het hebben van ervaring, ook vooral creatief en 'out of the box' durft te denken? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik werk sinds 3 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb mij de afgelopen jaren bezig gehouden met online marketing, social media strategieën bepalen en webbuilding. Daarnaast ben ik de oprichter van Ubuntu-Wear, een 'Culture Inspired, Urban merk' De kleding en sieraden die wij zelf ontwerpen en produceren worden wereldwijd verkocht.

Omdat ik online werk verricht en dus lokatie onafhankelijk ben, heb ik ervoor gekozen om te werken en leven als digital nomad. Dit houdt in, dat ik al werkend de wereld rondreis. Op mijn reis ben ik reeds vele andere digital nomads tegengekomen, waardoor ik een internationaal netwerk aan het opbouwen ben.

Ik hou van open en eerlijke communicatie. Ik kan me goed verplaatsen in anderen en ben erg creatief. Ik ben beheerst en betrouwbaar. Daarom blijf ik altijd rustig, ook in stressvolle situaties. Mijn nieuwsgierigheid gebruik ik om van te leren, zo zoek ik graag naar nieuwe mogelijkheden.

Opleiding:
- HBO Digitale Communicatie

Ervaring met:
- Photoshop, Illustrater en Dreamweaver
- HTML
- Wordpress
- Social media
- E-mail marketing

Sterke Punten:
- (Online) Marketing strategie
- Marketing communicatie
- Positioneren van een merk

kvk nr.: 62468995

Vraag Elmer direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Ubuntu Wear