Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Elly een offerte
>
of
Stuur Elly een bericht
>


Elly

Elly van der Klei

Wij maken uitsluitend toegankelijke websites, logisch toch?

Locatie: AKERSLOOT
|
Actief sinds: 19-01-2015
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 519 keer
|
Het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap is geratificeerd door de Nederlandse overheid. Dit betekend dat ook uw website toegankelijk en bruikbaar moet zijn voor iedereen.

Ons bedrijf maakt uitsluitend toegankelijke websites. Wij vinden het logisch dat je niemand in de samenleving buitensluit.

Wij werken samen met stichting Drempelvrij.nl. Het Waarmerk drempelvrij.nl is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Als een website toegankelijk is, kan deze door alle bezoekers goed worden gebruikt. Ook is de website dan beter vindbaar in zoekmachines.

Er zijn drie niveaus. Het eventuele waarmerk wordt uitgereikt na inspectie van de website. U kunt laten inspecteren op drie niveaus. Bij de eerste twee niveaus gaat het over de toegankelijkheid van een website. Voor het bedrijfsleven is dit essentieel. Bij het derde niveau, de Webrichtlijnen, wordt naast toegankelijkheid ook op kwaliteitsaspecten geïnspecteerd. Dit niveau is verplicht voor de overheid.

Wij verzorgen scans van websites, ondersteuning bij online projecten, hulp bij het opstellen van briefingen/het beoordelen van offertes, assesments van e-personeel. Grafische ontwerpen en het ontwikkelen van uw huisstijl. Verder kunnen wij trainingen verzorgen op het gebied van toegankelijk websites bouwen.Tevens bemiddelen wij bij inspectie. We gaan graag met u in gesprek.

Vraag Elly direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Gerwin Wiebe Jeffrey Zsofi Hans Marcel Niek Ties Helian Raymond Paul Bella Francesca Louis Joris