Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Dwight een offerte
>
of
Stuur Dwight een bericht
>


Dwight

Dwight Ligori

3D / PRODUCT / WEB / GAME / VISUALISATIE / CONCEPT DESIGNER

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 06-03-2012
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 765 keer
|
KvK-nummer: 53478517 informatie
|
3D visueel/industrieel design en print ***-designs is een eenmansbedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen van 3D- (drie-dimensionale) afbeeldingen, producten en animaties. Deze afbeeldingen en animaties worden steeds vaker gebruikt om presentaties, brochures of websites een extra dimensie geven. Steeds meer bedrijven besluiten hun producten als 3D-objecten te laten ontwerpen, omdat dit financieel goedkoper is.

Denk bijvoorbeeld aan de vele mogelijkheden voor reclame-uitingen op televisie en het Internet. Er zijn bijna geen beperkingen bij het gebruik van een digitaal model van een product.

Een van de grote voordelen is dat u een product al kan bekijken, voordat het daadwerkelijk in productie wordt genomen. Hierdoor kunt u veel kosten besparen. Een ander voordeel is dat de 3D-modellen op elke gewenste manier (flash, filmpje, pdf) te presenteren zijn en van elke gewenste kant kunnen worden getoond.

Vraag Dwight direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Henk Ruben Willemien Timo Lianka Louis Laura Natascha Yvonne Anahi Paul Theis-Jan Joris Herman Martijn