Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Carla een offerte
of
Stuur Carla een bericht


Carla

Carla

Tekst- & Communicatiebureau

|
Locatie: Maasbree
|
Actief sinds: 09-10-2014
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 1343 keer
|
Ik sta met mijn Tekst- & Communicatiebureau sinds oktober 2013 voor Sterk Werk in het schrijven van (commerciële) teksten zoals persberichten of webteksten, maar ook grafisch design, online media beheer, communicatie advies en vertalingen (NL-ENG/ENG-NL) vallen onder mijn werkzaamheden.

In 2005 heb ik de opleiding 'International Communication Management' te Amsterdam-Diemen afgerond en ben ik in het bezit van een Bachelor of Arts.

Verder ben ik (creatief-)ondernemend, organiseer ik interactieve en muzikale pubquizzen en ben ik als vrijwillig redactielid werkzaam bij een lokale omroep waar ik tegenwoordig ook mijn eigen wekelijkse tv programma schrijf en de voice-over voor doe.

"Either write something worth reading or do something worth writing", de bekende uitspraak van Benjamin Franklin is sinds de start van mijn onderneming, maar ook persoonlijk, mijn lijfspreuk!

Wil je graag meer weten of zien over mij of van mijn werk, neem dan gerust een kijkje op mijn website of facebookpagina, maar bellen of mailen mag uiteraard ook!

Vraag Carla direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: