Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Bojan een offerte
>
of
Stuur Bojan een bericht
>


Bojan

Bojan

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 27-01-2016
|
Profiel bekeken: 151 keer
|
KvK-nummer: 61973629 informatie
|
Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn profiel, welkom! Mijn naam is Bojan Knezevic (33 jaren jong) en zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in fotografie. Als kind vond ik het geweldig om te kijken naar foto’s. In mijn werk probeer ik ook verhalen over te brengen door waardevolle herinneringen te creëren waarvan lang genoten kan worden. Fotograferen heb ik mezelf lang geleden aangeleerd toen ik nog met mijn wegwerpcamera alles om me heen fotografeerde wat los en vast zat.
Momenteel fotografeer ik veel mooie buitenlocaties in de omgeving van Rotterdam. Bij mij hoef je geen foto’s na te bestellen want van iedere fotoshoot ontvang je gewoon de mooiste foto’s! Deze zitten al bij de prijs in. Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier!
Wil je weten wat klanten zeggen over mij? Kijk dan even bij de recensies of neem een kijkje op de website of facebookpagina.

Vraag Bojan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Frans Francesca kimberly Claudy Merien Wolter Anahi Erik EIKO Patrick niek Valentino Lonneke Murk Hellen