Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Barbara een offerte
of
Stuur Barbara een bericht


Barbara

Barbara

Actief met Engels

Locatie: Beuningen
|
Actief sinds: 23-05-2016
|
Uurtarief: € 20
|
Profiel bekeken: 96 keer
|
Wil jij actief aan de slag met de Engelse taal en zoek je iemand die dat voor je kan doen of je daarbij kan helpen? Met Engels als mijn eerste taal en met mijn uitgebreide ervaring met Engelstalige culturen, ben ik jouw go-to girl voor vertalingen Nederlands-Engels op maat, professionele Engelse teksten en taaladvies en ondersteuning. Naast het vertaalwerk heb ik uitgebreide ervaring met het redigeren van Engelstalige teksten en het schrijven van teksten in het Engels en Nederlands, waaronder persberichten, nieuwsbrieven en brochureteksten.

Ik werk nauwkeurig, doelgericht en met een oog voor detail. Ik hou tevens van taalkundige uitdagingen waar mijn expertise en creativiteit op de proef gesteld worden. Maar wat de opdracht ook inhoudt, de kwaliteit van het product en de wensen van de klant staan altijd voorop; een goede tekst of vertaling is immers goud waard.

Vraag Barbara direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Dayenne Wies Lisse Bas Peter Pieter ekolien Donald Coen Marjolijn Lars Yvonne Tony Anouk Marjolein