Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Monique Linda Dirk L Heleen Liselore Marjolein Ilona Desirée Lianka Tracy Svetlana Femke Chantal Gino Wim

Profiel

Nauwkeurige directiesecretaresse, docent Engels, auteur en vertaalster biedt diensten aan voor korte en langlopende projecten, bij voorkeur vanuit huis, eventueel een of twee dagen op locatie. Tegen een aantrekkelijk uurtarief is uw klus snel geklaard.

Ter kennisneming: Hoofdkraan heeft mij bericht dat de laatste referentie door een misverstand tot stand is gekomen.

Referenties

Datum:
06-01-2016
Van:
Siets Bakker
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We hebben een verschil van mening gekregen over de kwaliteit van de vertaling. Daar zijn we in het geheel niet uitgekomen, waarbij ik als opdrachtgever helemaal niet het gevoel heb dat er naar mij geluisterd is.
Datum:
18-11-2014
Van:
margot kenter
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor een niet-native speaker heeft Aurelia een topprestatie geleverd. Zij is erin geslaagd om mijn literaire ziel te vertalen.

Uitgevoerde opdrachten

Academisch en Juridisch Correct Vertalen van Twee Rapporten ...
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand voor het academisch en juridisch correct vertalen van:  - 5 pagina's Engelstalig rapport naar het Nederlands;  - + - 10.000 woorden tellend Engelstalig rapport naar het Nederlands.    Laat mij kort en bondig weten:  1) waarom jij de geschikte kandidaat bent voor…
28-04-2016
Tekst uit Boek Vertalen (Engels-Nederlands)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand voor een vertaling van Engels naar Nederlands. Tekst uit een boek over stervensbegeleiding. 5180 Woorden. De bedoeling is om zo dicht mogelijk bij de originele tekst te blijven maar wel in leesbaar en gangbaar Nederlands.    Onderstaand een alinea van het tekst, ter illustratie:  "But…
Avenhorn 03-11-2015
Zelfgeschreven Boek naar het Engels Vertalen
Beste freelancers,    Ik heb vorig jaar oktober een boek in eigen beheer uitgegeven. Dat boek wil ik nu in het Engels vertalen.    - Ben jij een Engelse native speaker? Dan ben ik op zoek naar jou.  - Ik heb een budget van ongeveer 1.000 euro.  - Mijn boek heeft ongeveer 50.000 woorden.  - Meer informatie kun…
Zandvoort 17-07-2014
CV en Sollicitatiebrieven Laten Vertalen (NL - ENG)
Beste freelancers,    Ik zoek een vertaler die twee sollicitatiebrieven en een CV van NL naar Engels kan vertalen. Het gaat om ongeveer 1750 woorden. Documenten worden per mail aangeleverd.  Deadline: woensdag 19 november aanstaande. 
Amsterdam 27-11-2014
Brief vertalen van Nederlands naar Engels (Licht Juridisch)
Beste freelancers,    Graag wil ik op korte termijn een brief van ongeveer 500 woorden vertaald hebben naar het Engels.  Het is zakelijk en licht juridisch.
Breukelen 22-12-2014
Vertalen van een Biografie (NE-EN)
Beste freelancers,    Ik zoek een goede vertaalster voor mijn biografie, die in het Egels vertaald moet worden. Mijn voorkeur gaat uit naar een Engelse dame, die haar taal goed beheerst.    Het verhaal gaat erna samen met de verhalen van een Duitse, Engelse, Palestijnse en Indiaanse dame in een boek geplaatst worden. Wij zijn allen…
Baambrugge 07-03-2015

Vraag Aurelia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden