Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Alice een offerte
of
Stuur Alice een bericht


Alice

Alice Bakker

|
Locatie: Oude Wetering
|
Actief sinds: 06-05-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 523 keer
|
KvK-nummer: 56931336 informatie
|
Beste opdrachtgever,

Mijn naam is Alice Bakker en ik ben eigenaar van tekstbureau Alice in Woordenland. Ik begeef me dan ook graag in 'een land van woorden'. Voor diverse opdrachtgevers schrijf ik o.a. commerciële (SEO)teksten. Ook ga ik graag op pad voor persoonlijke verhalen en werk ik deze interviews met veel plezier uit.

Elke opdracht is een uitdaging, of het nu om wervende (web)teksten gaat of om creatieve verhalen. Ik sta altijd open voor bijzondere schrijfprojecten. De boeken ‘De Naakte Waarheid’ en ‘Open & Bloot’, waarin de opgetekende verhalen staan van kankerpatiënten, zijn daar mooie voorbeelden van. Daarnaast zijn diverse van mijn fictieve verhalen gepubliceerd in verhalenbundels en verschijnt in 2017 een youngadult-thriller van mijn hand.

Als allesschrijver schrijf ik korte verhalen, lange verhalen, interviews, internetteksten, SEO-teksten, webteksten, blogs, etc. Transcriberen van interviews vind ik ook een prima klus. Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen en kijk uit naar passende opdrachten. Bent u op zoek naar een creatieve tekstschrijver of weet u een mooie opdracht, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Hartelijke groet,
Alice

Vraag Alice direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Alice in Woordenland

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer