Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

wilma

wilma van oeveren
Over wilma

Ik ben Wilma en gepassioneerd fotograaf. Al vanaf jonge leeftijd heb ik de behoefte om beelden vast te leggen om zo de herinnering levend te houden. Als klein meisje tekende ik veel en vanaf het moment dat ik de fotocamera ontdekte was mijn passie geboren. Mijn belangstelling gaat erg uit naar mens en portret en belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven, zoals NEWBORN, kinderen, families, bruiloften, events, maar ook productfotografie vind ik altijd weer een mooie uitdaging.

Na een loopbaan op kantoor als secretaresse, office manager, marketing communicatie medewerker, nam ik de stap mijn creatieve kanten te ontplooien zoals mijn, toen nog hobby, fotograferen, maar ook grafisch ontwerpen en visagie zijn inmiddels vaardigheden die ik verder heb uitgewerkt. Ik ben dus een creatieve duizendpoot die ruime ervaring heeft met grafische programma's als Indesign, Illustrator, maar ook, met het oog op fotografie de programma's Photoshop en Lightroom. Dus voor ook...

wilma van oeveren

Expertisegebieden:

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

picturethewedding
(Lees verder)
Loading.

picturethewedding
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag wilma direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar wilma, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

KvK-nummer
Bedrijfsnaam
WILMA'STUDIO

Stuur een bericht