Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
wilma

wilma van oeveren

Fotografie, Grafische Vormgeving, Fotobewerking, Visagie

Locatie: Barendrecht
|
Actief sinds: 17-01-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 1183 keer
|
KvK-nummer: 62063081 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

WILMA'STUDIO

Profiel

Ik ben Wilma en gepassioneerd fotograaf. Al vanaf jonge leeftijd heb ik de behoefte om beelden vast te leggen om zo de herinnering levend te houden. Als klein meisje tekende ik veel en vanaf het moment dat ik de fotocamera ontdekte was mijn passie geboren. Mijn belangstelling gaat erg uit naar mens en portret en belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven, zoals NEWBORN, kinderen, families, bruiloften, events, maar ook productfotografie vind ik altijd weer een mooie uitdaging.

Na een loopbaan op kantoor als secretaresse, office manager, marketing communicatie medewerker, nam ik de stap mijn creatieve kanten te ontplooien zoals mijn, toen nog hobby, fotograferen, maar ook grafisch ontwerpen en visagie zijn inmiddels vaardigheden die ik verder heb uitgewerkt. Ik ben dus een creatieve duizendpoot die ruime ervaring heeft met grafische programma's als Indesign, Illustrator, maar ook, met het oog op fotografie de programma's Photoshop en Lightroom. Dus voor ook het bewerken/perfectioneren van uw foto's kunt u een beroep op mij doen.

Portfolio

NIK_5740-2.jpg

NIK_4195-bewerkt bw.jpg

NIK_8307-bewerkt.jpg

WILMASTUDIO.NL-3110.jpg

picturethewedding

trouwfotografie Amy en Roel
WILMASTUDIO.NL-2342.jpg

picturethewedding

trouwfotografie Renate en Danny

Uitgevoerde opdrachten

Fotograaf voor Mooie Sfeerfoto's Gezocht (Breda)
Beste freelancers,    Voor een opdracht in Breda en Terheijden zijn wij op zoek naar een fotograaf die mooie sfeerfoto's kan maken.  Het betreft foto's in een keuken showroom, bij installateurs en foto's van een bedrijfspand (buitenkant).    Wie kan ons helpen?
Terheijden 13-09-2016

Vraag wilma direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden