Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Barbara

Barbara Van Oers

Journalist/tekstschijver/reportagefotograaf

Locatie: Etten-Leur
|
Actief sinds: 22-02-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 572 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wim Coen Danny Rien Aurelia Chantal Willemien Gabriela Chantal Erlend Tamara Justin Sellam Martell Mark

Profiel

Mijn passie en werk is schrijven , over de meest uiteenlopende onderwerpen en altijd creatief en vanuit inspiratie. Ik stap steeds met een frisse kijk een nieuwe opdracht in. Mijn opdrachtgevers zijn kranten en tijdschriften in Nederland en in het buitenland. Ik schrijf ook advertorials en nieuwsbrieven en schrijf en vertaal teksten voor websites. Ik werk in de journalistieke branche sinds 1994. Ik ben opgeleid als journalist /tekstschrijver /copywriter. Mijn specialisaties liggen op de volgende gebieden : Interview, natuur & milieu , Yoga, Voeding, Kinderen en jeugd en vertaling van allerhande teksten op voorgenoemde gebieden in NL-EN en EN-NL. Ik werk tevens als free-lance fotograaf en maak reisreportages.

Mijn schrijfstijl en verslaggeving is open , objectief en helder. Ik heb graag contact met mensen en een interview- stijl is mijn meest geliefde benadering om een onderwerp of een personage uit te diepen. Mijn interesse is zeer breed ; ik verdiep me graag in andere culturen door te reizen , ik hou van yoga , geef ook yogales en streef met mijn gezin naar een bewuste, duurzame manier van leven en werken.

Portfolio

Artikel Yoga Magazine

Een voorbeeld van een artikel wat is gepubliceerd in het Nederlandse Yoga Magazine.

Vraag Barbara direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden