Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
William

William Penning

Multimediaal vormgever

|
Locatie: Alkmaar
|
Actief sinds: 05-02-2017
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 360 keer
|
KvK-nummer: KvK Alkmaar nr:37129 informatie
|

Contactgegevens:

Adresgegevens

Aletta Jacobsstraat 43
1827 MK Alkmaar

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met meer dan twintig jaar ervaring in het maken van illustraties, info-grafieken, 3D- modelering en animaties op de redactie van de grootste krant van Nederland, zoek ik buiten het kader van mijn dagelijkse werkzaamheden, nog meer uitdaging op het creatieve vlak. Ik zie een opdracht als een verzameling van mogelijkheden en ontelbare keuzes die, wanneer de juiste in goed overleg worden genomen, altijd weer tot hele mooie producties leiden.

Dagelijks wordt er van mij verwacht dat ik snel én creatief moet zijn waardoor er geen enkele deadline is waar ik nerveus van wordt. Maar het belangrijkste is dat ik pas tevreden ben wanneer de opdrachtgever dat ook is.

Portfolio

portfolio-William-Penning.png

Portfolio-mix

Portfolio in print
katana setting voor banner.png

3d-visualisatie

3D model voor illustratie in print

Referenties

Datum:
23-07-2017
Van:
Saiwin Choi
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
William is een fijn persoon om mee samen te werken. Hij luistert zeer goed naar jouw wensen en geeft daar zelf nog wat aanvulling en tips bij. Zelf had ik afgesproken dat hij het op zijn eigen tempo mocht doen en ik verder geen haast had. Toch liet hij regelmatig wat van zich horen. Ik was erg verbaasd wat William mij liet zien. Het werk dat hij leverde, onwijs. Na wat gevraagde aanpassingen en verbeteringen, kwam het project helemaal tot zijn recht! Super. Nogmaals super bedankt voor je inzet en ik hoop dat je nog meer van dit kunt afleveren. Mocht ik je nog nodig hebben, weet ik je te vinden.

Uitgevoerde opdrachten

Animatiefilmpje Laten Maken voor Nieuw Bedrijf
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die een animatie filmpje kan maken voor me nieuwe bedrijf. Mijn bedrijf zal voornamelijk zijn het verzorgen van een taxi dienst naar de luchthavens.    Dit wil ik uiten in animatie filmpje.    Ik zie bedragen van rond de €2000,-, dat kan ik momenteel niet bekostigen, vandaar…
Zwijndrecht 18-02-2017

Vraag William direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden