Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Creamien

Adresgegevens

Corellistraat 46
8031 JK Zwolle

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Creamien verstaat de kunst om uw organisatie op een opvallende manier te vertalen in tekst en beeld. Deze professionele ontwerpstudio weet creativiteit te combineren met deskundigheid, visie en durf. Aan ieder project wordt de grootste aandacht besteed met het idee dat een sterk ontwerp van essentieel belang is voor het succes van ieder product of bedrijf.

Portfolio

Adobe-boeken.png

Stap voor stap Photoshop en InDesign leren

InDesign is het beste programma voor vormgevers en dtp'ers. Photoshop is het meest geavanceerde programma voor digitale beeldbewerking. Als grafisch vormgever en illustrator pas ik deze programma's dagelijks in de praktijk toe. Mijn jarenlange ervaring deel ik graag met anderen. Daarom heb ik in samenwerking met uitgeverij Visual Steps deze handige stap-voor-stapboeken geschreven. Meer informatie: http://creamien.nl
Mijn-Whisky.jpg

Grafisch ontwerp

Logo's, huisstijlen, icoontjes, boekomslagen, boekvormgeving, magazines, folders, brochures, promotioneel materiaal, banners, etc.
Als grafisch ontwerper heb ik een jarenlange ervaring met diverse gedrukte media en kan dit goed combineren met digitale media zoals websites en apps. Hierdoor is een eenduidige uitstraling gegarandeerd. Door mijn behendigheid met de grafische programma’s van Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator kan ik snel en professioneel werken.
Upright-Row2.jpg

Illustratie

Vlotte lijntekeningen in zwart-wit. Ideaal voor in bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, nieuws of blogs. Snel te maken en dus aantrekkelijk qua levertijd en prijsstelling.
Van-Gogh.jpg

Karakters, kleurboeken voor volwassenen...

Ontwikkeling van unieke karakters voor educatie, jeugd, interne communcatie of apps.
19-02-2018.png

365 tekeningen

Per 1 januari 2018 maak ik dagelijks een tekening. Het onderwerp kan een nieuws-item zijn of gewoon iets uit mijn eigen dagelijkse beslommeringen. Tussen tekst en beeld probeer ik een kwinkslag maken die een lach of een traan opwekt. De tekening deel ik deze dezelfde dag nog op social media zoals Instagram, Facebook, Twitter en Linked-In. Hierdoor ontstaat in de loop van het jaar een unieke, visuele tijdlijn…

Referenties

Datum:
26-03-2018
Van:
Yolande Michon
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De illustraties zien er prima uit en de samenwerking is heel prettig verlopen.
Datum:
16-02-2018
Van:
Hans Rutgers
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Studie Willemien Haagsma heeft mijn verwachtingen overtroffen! Zij heeft mijn opdracht niet alleen gedegen en vlot afgewerkt, maar tegelijk enkele verbetervoorstellen gedaan, die heel goed bij mijn wensen aansloten. Daardoor is het eindresultaat zeer tevredenstellend geworden, ook voor mijn mede-opdrachtgevers. Willemien heeft op basis van een korte schriftelijke en telefonische briefing een fraai en creatief concept geleverd, waar ik direct verder mee kon.
Datum:
11-02-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Willemien heeft ons ontzettend goed geholpen door het maken van een illustratie voor onze huwelijksuitnodiging. Ook heeft ze ontzettend snel de illustratie geleverd, mede door de prettige communicatie.
Datum:
02-02-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor mijn bedrijf had ik snel een zakelijke, creatieve en pakkende huisstijl nodig. Willemien had na een korte briefing mijnerzijds, direct de goede toon en stijl te pakken. Vervolgens heeft ze deskundig en adequaat een integrale look & feel neergezet waar ik meteen mee aan de slag kon. Zeer tevreden dus!

Uitgevoerde opdrachten

Tekenaar voor Uitnodiging Gezocht (Plattegrond Amsterdam)
Beste freelancers,    Wij zoeken voor een uitnodiging een tekenaar die op komische/ speelse wijze een gedeelte van de plattegrond van de stad Amsterdam kan tekenen met enkele highlights. Het mag lijken op een ouderwetse plattegrond schets.    We zien graag een reactie tegemoet
Amsterdam 4 feb
Huisstijl Ontwerp voor Consultancybedrijf
Beste freelancers,    Voor mijn eigen consultancybedrijf wil ik graag een huisstijl laten ontwerpen, waarbij ik een zakelijke maar wel pakkende uitstraling wil.    Graag zie ik een offerte inclusief portfolio tegemoet.
Schalkhaar 27 jan
Illustrator voor 40 Lijntekeningen van Krachtoefeningen
Beste freelancers,    Wij zijn een uitgeverij en zoeken voor een nieuw boek dat wij binnenkort uitgeven een professionele illustrator van lijntekeningen.    Het gaat om van 18 krachtoefeningen en 4 yogaoefeningen. De krachtoefeningen bestaan bijna allemaal uit 2 verschillende houdingen. In totaal dienen er dus 40 tekeningen…
Utrecht 27-12-2017
Illustrator voor Kinderboek Gevraagd (Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Ik ben een startende kinderboekenschrijfster op het gebied voor peuters en kleuters. Het is voor mij een echte hobby. Nu zoek ik een illustrator wie het leuk vindt om met mij één of meerdere boekjes te maken.    Dus vind je het leuk om voor je hobby te illustreren? Of om gewoon eens een heel andere…
Soest 06-10-2016

Vraag Willemien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden