Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Willemien Haagsma bNO

Adresgegevens

Corellistraat 46
8031 JK Zwolle

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ruim 25 jaar werk ik als grafisch ontwerper en illustrator voor diverse opdrachtgevers in Nederland. In 1987 studeerde ik af aan de Kunstacademie te Kampen met als hoofdvak illustratie en als specialisatie vrije grafiek. De eerste werkervaring in het reclamevak deed ik op bij verschillende reclameburo’s, o.a. in Zwolle en Amsterdam. Op mijn 24ste besloot ik voor mijzelf te beginnen en startte mijn eigen ontwerpburo.

Boekomslagen, jaarverslagen, periodieken, brochures, logo’s, kortom, het ontwerpen van alles op het gebied van gedrukte media behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.In de digitale wereld kan ik mijn creatieve ideeën ook uitstekend toe passen op apps, e-books, websites en dynamische animaties.

Als designer werk ik graag samen met collega’s en beschik over een breed netwerk van professionals. De opdrachtgevers variëren van uitgevers, truckbouwers, advocaten, tot starters. Met sommigen werk ik al jarenlang samen. Voordeel is, dat ik ondertussen aan een half woord genoeg heb. En dat scheelt tijd, voor beide partijen.

Portfolio

adobe.jpg

Expert in Photoshop, InDesign en Illustrator

Mijn boek over Photoshop CC is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. Het geschreven met ervaring uit mijn dagelijkse praktijk als grafisch vormgever. Naast alle basiskennis die nodig is om een vaardige Photoshop-gebruiker te worden, leert u ook de fijne kneepjes van het programma. U koopt het boek online of in de betere boekhandel. ISBN 9789059056336
Later dit jaar zal in deze serie ook InDesign CC verschijnen.
dps.jpg

Veelzijdig in ontwerp

Delta Products & Sports BV. is een betrokken inrichter van de buitenruimte, die voor en met haar klanten innoveert. DELTA levert prachtig en hoogwaardig materiaal dat het waard is om stijlvol gepresenteerd te worden. Het vormgeven van deze brochure van 84 pagina's was daarom voor mij als grafisch ontwerper een erg leuke uitdaging die ik met plezier ben aangegaan. Het voorwoord mocht ik ook verzorgen. Op deze foto ziet u mij bij één van de stijlvolle witte bankjes van DELTA die te vinden zijn in Worpplantsoen te Deventer. Ze staan prachtig in deze mooie omgeving!

Met de opmaak van magazines en personeelsbladen heb ik veel ervaring. De vormgeving van het stramien doe ik altijd zelf en het is handig dat ik ook de illutraties er bij kan leveren.
illustratie.jpg

Illustratie voor alle media

Tekenen doe ik al sinds mijn vroege jeugd en heb er mijn beroep van gemaakt. Het mooie aan illustreren is voor mij dat het een verhaal versterkt en soms zelfs woorden overbodig maakt waardoor taalbarriéres wegvallen.
dtp6.jpg

Boekvormgeving

dtp5.jpg

Behendig met WordPress

Met WordPress heb ik al diverse sites voor het web ontworpen en kan jou naar wens ondersteuning geven. Ik kan een template voor je uitzoeken en het zo aanpassen dat het helemaal aansluit op je huisstijl.

Uitgevoerde opdrachten

Illustrator voor 40 Lijntekeningen van Krachtoefeningen
Beste freelancers,    Wij zijn een uitgeverij en zoeken voor een nieuw boek dat wij binnenkort uitgeven een professionele illustrator van lijntekeningen.    Het gaat om van 18 krachtoefeningen en 4 yogaoefeningen. De krachtoefeningen bestaan bijna allemaal uit 2 verschillende houdingen. In totaal dienen er dus 40 tekeningen…
Utrecht 27-12-2017
Illustrator voor Kinderboek Gevraagd (Beperkt Budget)
Beste freelancers,    Ik ben een startende kinderboekenschrijfster op het gebied voor peuters en kleuters. Het is voor mij een echte hobby. Nu zoek ik een illustrator wie het leuk vindt om met mij één of meerdere boekjes te maken.    Dus vind je het leuk om voor je hobby te illustreren? Of om gewoon eens een heel andere…
Soest 06-10-2016

Vraag Willemien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden