Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Valerie

Valerie Graef
Over Valerie

Taal, vertaling, communicatie, we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Als er iets aan schort, kan dat leiden tot miscommunicatie, soms met vervelende gevolgen. Tijdens mijn opleiding (Engelse Taal-en Letterkunde met als specialisatie taalkunde en vertaling NE-ENG/ENG-NE) heb ik geleerd hoe je met een taal kunt spelen om de essentie van een gedachte, een idee, een boodschap over te brengen. In mijn werk, eerst als PA en later als docent ENG en NL aan een Hogeschool, is 'mijn taligheid' altijd een groot goed geweest waarvan niet alleen ik maar ook collega's rondom mij de vruchten hebben kunnen plukken bij het voeren van correspondentie, het redigeren van teksten en het vertalen van allerlei (zakelijke) documenten.

Ik heb ervaring met zakelijke teksten, onroerend goed- en finance gerelateerde teksten, functieomschrijvingen, CV's, offertes, maar ook trouw-en rouwtoespraken en help u graag soortgelijke, maar ook teksten van andere aard, te vertalen...

Uitstekend
3 beoordelingen

Nieuwstadt

Expertisegebieden:

 

Vraag Valerie direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Duchess BV
0610279384
KvK-nummer: 14129056
Allee 1
6118 DD Nieuwstadt