Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Valerie

Valerie Graef

Organisational, secretarial and linguistic services

|
Locatie: Nieuwstadt
|
Actief sinds: 20-08-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 191 keer
|
KvK-nummer: 14129056 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Duchess BV

Adresgegevens

Allee 1
6118 DD Nieuwstadt

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Taal, vertaling, communicatie, we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Als er iets aan schort, kan dat leiden tot miscommunicatie, soms met vervelende gevolgen. Tijdens mijn opleiding (Engelse Taal-en Letterkunde met als specialisatie taalkunde en vertaling NE-ENG/ENG-NE) heb ik geleerd hoe je met een taal kunt spelen om de essentie van een gedachte, een idee, een boodschap over te brengen. In mijn werk, eerst als PA en later als docent ENG en NL aan een Hogeschool, is 'mijn taligheid' altijd een groot goed geweest waarvan niet alleen ik maar ook collega's rondom mij de vruchten hebben kunnen plukken bij het voeren van correspondentie, het redigeren van teksten en het vertalen van allerlei (zakelijke) documenten.

Ik heb ervaring met zakelijke teksten, onroerend goed- en finance gerelateerde teksten, functieomschrijvingen, CV's, offertes, maar ook trouw-en rouwtoespraken en help u graag soortgelijke, maar ook teksten van andere aard, te vertalen (ENG-NL en NL-ENG), te redigeren en te verfraaien.

Tevens kunt u een beroep op mij doen voor het transcriberen van audio-teksten en algemene typewerkzaamheden.

Als docent/taaltrainer kan ik u helpen om uw kennis van de Engelse of Nederlandse taal te verbeteren; zowel voor individuele les of les in klein gezelschap of grote groepen kunt u bij mij terecht. Ook scholieren die moeite hebben met Engels of Nederlands en bijles nodig hebben, bied ik graag de helpende hand.

Referenties

Datum:
28-08-2018
Van:
Laura Mulder
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Valerie heeft voor mij een enquete gecontroleerd op spelfouten en zinsbouwfouten. Deze enquete moest geschikt zijn voor 12-jarigen, dus het taalgebruik moest aangepast worden aan deze doelgroep. Ik heb erg veel gehad aan haar suggesties en feedback!
Datum:
28-08-2018
Van:
Amanda Zwemmer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer fijn samengewerkt met Valerie. Ze reageert snel, denkt goed mee en communiceert duidelijk over de uiteindelijk te besteden uren, in ons geval iets meer dan vooraf ingeschat. Ze heeft binnen een kort tijdsbestek een uitstekend product afgeleverd.
Datum:
24-08-2018
Van:
Keren Varela de Souza
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Tekstredacteur voor Vragenlijst (2000 Woorden)
Beste freelancers,    Graag wil ik een enquête taalkundig laten nakijken voordat deze gebruikt gaan worden in wetenschappelijk onderzoek. Het gaat om een enquête van ongeveer 2000 woorden, dus ik schat dat u hier ongeveer twee á drie uur mee bezig zult zijn.    De enquête wordt afgenomen onder eersteklassers…
Amsterdam 27 aug
Adviesgesprekken Apotheek Vertalen Nederlands-Engels
Beste freelancers,    Ik zit in mijn laatste jaar van apothekersassistente en in mijn apotheek komen vaak buitenlanders die Engels praten.  Ik ben nu bezig met het maken van gesprekken in het engels over onderwerpen die je in de apotheek zou moeten weten, helaas is mijn Engels niet goed genoeg en daarom zoek ik hulp bij de vertaling. …
Eindhoven 23 aug
Native Engelse Editor Gezocht (Regelmatige Basis)
Beste freelancers,    Wij zijn een vastgoedadviseur gevestigd in Nederland. Meer en meer moeten we documenten (brieven, onderzoeksrapporten, enz.) in het Engels schrijven, maar geen van ons is een native speaker. We zijn daarom op zoek naar een flexibele freelance-editor die onze documenten tegen een uurtarief kan controleren. Belangrijk…
23 aug

Vraag Valerie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden