Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Tommy

Tommy Edelbroek

Locatie: UTRECHT
|
Actief sinds: 14-12-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 491 keer
|
KvK-nummer: 55923968 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

TE productdevelopment

Adresgegevens

Leo Fallplantsoen 53
3543 HG UTRECHT

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Tijdens mijn studie was ik al werkzaam met een eigen bedrijf als DJ, drive-in show en verhuur bedrijf. Omdat dit goed liep en ik het zonde vond om dit op te moeten geven ben ik voor mezelf begonnen. Mijn studie was een richting van werktuigbouwkunde, product design and engineering. Hier ben ik in 2012 mee voor mezelf begonnen.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwerpen van CAD en 3D modellen. Ik bied de helpende hand in product ontwikkeling. Er kunnen stappen voor komen in het ontwikkelingsproces van uw product, waar u geen raad mee weet of niet weet hoe u het kunt aanpakken of realiseren. TIk help u graag om een succesvol product te bedenken, uit te werken, verbeteren of te realiseren.

De specialisatie ligt in het ontwerpen van behuizingen, frees en spuitgiet producten. De behuizing kan voor een product zijn wat in een productielijn op een machine komt te hangen, maar het kan ook een design product zijn wat in de winkels komt te liggen. Door de jaren heen is de meeste ervaring opgedaan met het ontwikkelen van behuizingen. Overige bezigheden lopen uiteen; van een brainstormsessie tot een CAD model maken, van logo’s bewerken tot een gebruikshandleiding schrijven.

Side activiteiten:
Ervaring met wordpress websites opzetten en onderhouden.
Ook heb ik veel ervaring als DJ, en dus ook met audio en het bewerken hiervan.

Portfolio

CV algemeen

Mijn algemene CV
hoofkraan comp.jpg

Algemene indruk

Een aantal afgeronde projecten

Vraag Tommy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden