Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tommy

Tommy EdelbroekOver Tommy

TE productdevelopment biedt de helpende hand in product ontwikkeling. Er kunnen stappen voor komen in het ontwikkelingsproces van uw product, waar u geen raad mee weet of niet weet hoe u het kunt aanpakken of realiseren. TE productdevelopment helpt u om een succesvol product te bedenken, uit te werken, verbeteren of te realiseren.

TE productdevelopment is gespecialiseerd in het ontwerpen van behuizingen, frees en spuitgiet producten. De behuizing kan voor een product zijn wat in een productielijn op een machine komt te hangen, maar het kan ook een design product zijn wat in de winkels komt te liggen. Door de jaren heen is de meeste ervaring opgedaan met het ontwikkelen van behuizingen. Overige bezigheden lopen uiteen; van een brainstormsessie tot een CAD model maken, van logo’s bewerken tot een gebruikshandleiding schrijven. (Meer informatie over onze werkzaamheden en werkwijze kunt u vinden onder het kopje ‘diensten‘).

...

Tommy Edelbroek

Zeist

Expertisegebieden:

 

Portfolio

CV algemeen
(Lees verder)
Loading.

Algemene indruk
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Tommy direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
TE productdevelopment
0644177279
KvK-nummer: 55923968
Haya van Somerenlaan 7
3705 KW Zeist