Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Tobias

Tobias van der Avort

SEO/SEA specialist, strategist, bewezen trackrecord succes

Locatie: Zoeterwoude
|
Actief sinds: 10-03-2017
|
Uurtarief: € 70
|
Profiel bekeken: 208 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Excellent Adventure BV

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Online conversie en rendement van uw site en organisatie deskundig en succesvol verhogen?

Ik ben Tobias van der Avort.

Op basis van ruim 15 jaar veldwerk heb ik mij ontwikkeld tot een pragmatisch en gepassioneerde SEO/SEA specialist met een stevige historie en een bewezen trackrecord van succes.

Graag ondersteun ik wekelijks of maandelijks structureel jullie eigen ambitie binnen één van de volgende vakgebieden:

Senior Internet Marketeer / Internet Marketing Consultant
Facebook Marketing Ads Specialist
Technisch SEO Adviseur / Senior SEA Specialist (Google Partner)

Portfolio

flyct.jpg

Internet Marketing Specialist Flyct Letselschade

Flyct B.V. is met de fusie van Korevaar van Dijk letselschade en Europrotector vanaf eind 2015 het allergrootste letselschadebureau van Nederland. Sinds 2013 verzorg ik strategisch en uitvoerend de volledige internet marketing vanuit de verschillende betaalde en onbetaalde kanalen (SEO/SEA/SOCIAL) richting consumenten. Ik ontwikkel technisch en in samenwerking met de commercieel directeur elk jaar opnieuw innovatieve, online (letselschade) concepten (als voorbeelden: een letselschadetest, een smartengeldcalculator, een buitenlandschadetest) en ook sites zoals verhaalservice.nl en het nationaalschadeloketintermediairs.nl welke voor assurantiekantoren en tussenpersonen het vereenvoudigd melden van (klant)schades mogelijk maakt. De bijdrage van de internet marketing leads en online concepten naar nieuwe (letselschade)dossiers is significant en doorlopend gestegen en het marktleiderschap plus de online aanwezigheid van het merk sterk.
original.jpg

Internet Marketing Manager (zelfstandig profession

Vision Ooglaseren is één van de grootste en best (door de klant) gewaardeerde ooglaserklinieken van Nederland. In mijn rol bij Vision Ooglaseren overzie ik samen met het management team de verschillende internet marketing (advertentie) kanalen (SEO/SEA/SOCIAL) en hebben wij in korte tijd (sept 2015-juni 2016) een krachtig team met jonge specialisten voorgeselecteerd, samengesteld en geïnstalleerd tot een supereffectief en succesvol team met één gedeeld dagelijks doel: steeds meer hoogwaardige (medische) leads uit de markt genereren door intensieve inzet van Google en Facebook adverteren.
venturebuilders.png

Sitemanager Afvallen.nl

Afvallen.nl is een initiatief / niche-titel van Bright Ventures en vanaf augustus 2015 tot april 2016 ben ik ad interim aangesteld om de titel als merk én als aanwezigheid in de markt bouwen en te laden. Dit vanuit een doordachte content strategie doorlopend te ontwikkelen naar het grootste én meest inspirerende afslankplatform in Nederland. De ambitie is gezond, groot, het netwerk en de samenwerking van (SEO/SEA/SOCIAL) specialisten onder één dak inspirerend. Voor vroege samenwerking en duurzame verbanden: tobias@afvallen.nl

Internet Marketing Consultant Excellent Adventure

Oct 2006 – Present 10 yrs 6 mos Location Leiden Primair: leadgeneratie (b2c en b2b) op basis van bestaande, dynamische (CMS gedreven) websites Verregaande integratie Google Analytics en Adwords conversiecodes, definiëren en analyseren conversietrechters in overleg met de klant, optimalisatie advies ter verhoging van bezoekersaantallen en paginaconversie. Taken: • bepalen van vraagstelling en doelen; • zoekwoorden onderzoeken naar juiste positionering; • maken van nulmetingen en maken verbeterplannen • interpretatie zoekwoorden onderzoek naar technisch, uitvoerbaar SEO + SEA implementatieadvies • overleg met websitebouwers over benodigde technische aanpassingen aan de websitestructuur; • optimalisatieadvies pagina titles • adviseren van een optimale websitestructuur vanuit usability en vindbaarheid; • overleg met reclamebureau of vormgever over invulling van gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en/of adviseren tot het opzetten van een intelligente template in het CMS. • inte

Vraag Tobias direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden